ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, ματιών και χειλιών -20% από την Χρυσαφένια!

Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, ματιών και χειλιών -20% από την Χρυσαφένια!

Newsroom

Η Χρυσαφένια Πολυδούλη, δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει την δραστηριότητά της στον Βόλο και στον τομέα του ημιμόνιμου μακιγιάζ και έχει ήδη καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα και να συζητιέται για την δουλειά της.

Οι δεκάδες γυναίκες που την εμπιστεύτηκαν, για φρύδια, γραμμή eyeliner ή ημιμόνιμο χειλιών, έγιναν η καλύτερη της διαφήμιση της και έφτασαν άμεσα σε αυτή και οι φίλες των κοριτσιών που την επέλεξαν!

Την χαρακτηρίζει η συνέπεια, ο σεβασμός στον πελάτη και το πάθος της για την δουλειά της. Μιλάει για ημιμόνιμο μακιγιάζ και λάμπουν τα μάτια της. Ενώ ήδη έχει απίστευτες γνώσεις, συνεχίζει να μαθαίνει και δεν χάνει σεμινάριο για σεμινάριο.

Θέλει να μαθαίνει κάθε τελευταία τάση και να είναι μέσα στα πράγματα.

Υπερασπίστηκε από την αρχή την τεχνική της πούδρας και τελικά φαίνεται πως καλώς το έπραξε γιατί όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφοντα προς αυτή.

Η Χρυσαφένια μόνο για λίγες μέρες ακόμα και συγκεκριμένα γι αυτή την εβδομάδα, σας δίνει -20% στο σύνολο για ημιμόνιμο φρυδιών, eyeliner και ημιμόνιμο χειλιών, για να ξεχάσετε το makeup!

Γιατί τώρα που πιάνουν οι ζέστες δεν θες να φεύγει το μολύβι από τα φρυδάκια, ούτε να αγχώνεσαι αν έφυγε το κραγιόν σου στην παραλία!

Κλείσε το ραντεβού σου αυτή την εβδομάδα για όποτε μπόρείς, για να προλάβεις την προσφορά!

Θα την βρεις: Ιωλκού 312

Τηλέφωνο: 2421 400044

Δες δουλειές της:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις