ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Ελπίς”: Καθηλωτική και επιβλητική, καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις!

“Ελπίς”: Καθηλωτική και επιβλητική, καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις!

Newsroom

Γενική Κλινική “Ελπίς”!

Μια ιστορία που γράφεται αδιάκοπα εδώ και 60 χρόνια, έχοντας δώσει τα καλύτερα δείγματα γραφής και έχοντας γεμίσει τους Βολιώτες συναισθήματα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Ξεκίνησε την πορεία της το 1960 από τους Δημήτρη Παπαϊωάννου και Παναγιώτη Γεννηματά, ενώ από το 1983 και την αποχώρηση του κ.Γεννηματά, η Ελπίς συνέχισε με τον κ.Παπαϊωάννου, την σκυτάλη από τον οποίον πήραν τα παιδιά του!

Φτάνοντας στο 2021, είμαστε λίγο πριν ακόμα μια αλλαγή σκυτάλης, αφού οι συνεχιστές της Ελπίς, ετοιμάζονται να υποδεχθούν στην Κλινική τα τρία τους παιδιά. Γιατροί και οι τρεις με σπουδές σε Ελληνικά Πανεπιστήμια και μεγαλωμένοι με σεβασμό στον άνθρωπο και το αγαθό της υγείας!

Πόσο σημαντικό, πίσω από μια κλινική, να βρίσκονται γιατροί και όχι απλά επιχειρηματίες!

Τα παιδιά έρχονται να συμβάλλουν στην προσπάθεια που κάνει η οικογένεια να μένει καθημερινά πιστή στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες ξεκίνησε η Ελπίς και συνεχίζει, καταφέρνοντας με σημαία της αυτές, να έχει τοποθετηθεί στην καρδιά των Βολιωτών, που γνωρίζουν καλά πως δεν κινδυνεύουν, δεν έχουν λόγο ν ανησυχούν και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις παροχές των μεγάλων κλινικών της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας.

Η Ελπίς έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τη διασφάλιση του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, ενισχύει συνεχώς τις παρεχόμενες  υπηρεσίες της, τόσο σε επίπεδο υποδομής όσο και οργάνωσης.

Παράλληλα , φροντίζει να εναρμονίζεται με τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της υγείας προχωρώντας διαρκώς σε βελτιώσεις των υλικοτεχνικών της υποδομών.

Δίνοντας όμως τη μεγαλύτερη βαρύτητα στον ανθρώπινο παράγοντα όλα αυτά τα χρόνια , η Κλινική Ελπίς έχει το προνόμιο να περιλαμβάνει στο επιτελείο της ορισμένους από τους κορυφαίους ιατρούς του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής.

Η Γενική Κλινική “Ελπίς”, είναι η κλινική που περιέθαλψε με σεβασμό και απεριορίστη φροντίδα, γενιές και γενιές. Εκεί χειρουργήθηκε ο παππούς μου, εκεί νοσηλεύθηκε η μητέρα μου που πάντα μας έλεγε πως αν τύχει κάτι, δεν θέλει να την πάμε στο Νοσοκομείο, αλλά κατευθείαν στην Ελπίς, έχοντας δει με πόση φροντίδα και συνέπεια, με πόση προσοχή νοσηλεύθηκε ο πατέρας της. Στην Ελπίς και εγώ….

Πρόσφατα η ιστορική κλινική του Βόλου, η οποία από την αρχή της “γέννησης” της βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας, αναβαθμίστηκε και εκσυγχρονίστηκε ακόμα πιο πολύ. Είναι κάτι που πάντα έκανε, όμως δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς οι άνθρωποι δίνουμε πολύ σημασία στην εικόνα, αντί για την ουσία, γιατί η ουσία της Ελπίς κρύβεται στα χαμογελά ανακούφισης κάθε πονεμένου ανθρώπου που μπαίνει σε αυτή και νιώθει ασφάλεια. Κρύβεται στην χαρά κάθε ανθρώπου, αλλά και στα λαμπερά μάτια των συγγενών του, βγαίνοντας από την κλινική, με τις καλύτερες εντυπώσεις και το εξιτήριο στα χέρια!!!!

Η Γενική Κλινική Ελπίς είναι εκεί, είναι η ίδια. Συνεχίζει να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες ιατρικής φροντίδας με σεβασμό στον άνθρωπο. Με μια πέρα για πέρα ανθρωποκεντρική πολιτική!

Το τελευταίο διάστημα, η “Ελπίς” έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος και αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης, για όποιον περάσει από την Πλατεία Ελευθερίας!

Πρόκειται για την εικόνα της, αφού εκσυγχρονίστηκε και εξωτερικά, όντας σήμερα ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτήρια του Βόλου. Για εμένα βέβαια το πιο σημαντικό είναι η ξενοδοχειακή μορφή των δωματίων όλων των κλινικών της, που σε κάνουν να ξεχνάς πως βρίσκεσαι σε κλινική, αλλά νομίζεις πως κάνεις….διακοπές!

Είναι απίστευτο πόσος κόσμος στέκεται απ έξω από την κλινική για να την φωτογραφίσει, πόσος κόσμος στέκεται απλά και την θαυμάζει!

Εμείς το μόνο που θέλουμε να ευχηθούμε, είναι να συνεχίσει να μας προσφέρει τόσο μεγάλες εκπλήξεις και τόση ασφάλεια και ανακούφιση για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα!

Αν και κάτι μου λέει, πως δεν θα πράξουν μόνο το παραπάνω, αλλά πως η νέα γενιά που έρχεται, θα μας εκπλήξει ακόμα πιο πολύ, σηκώνοντας τον πήχη σε όλα τα επίπεδα απεριόριστα πολύ!

Θα επανέλθω, γιατί αξίζει τον κόπο να αναφερθώ στις 3 νέες χειρουργικές τους αίθουσες, αλλά και σε κάθε κλινική τους ξεχωριστά….

Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.elpishospital.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/elpis.general.clinic/

Instagram: https://www.instagram.com/elpis_general_clinic/?hl=bg

Eπικοινωνία:

Γαζή Άνθιμου 118
2421094000

[email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις