ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δωρεάν σεμινάριο για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση- Δες περισσότερα!

Δωρεάν σεμινάριο για την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση- Δες περισσότερα!

Newsroom

Δωρεάν σεμινάριο για όλους τους επαγγελματίες και τις εφαρμογές που μπορούν να λύσουν ζητήματα που αντιμετωπίζουν και να διευκολύνουν την καθημερινότητα τους, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της πολυκλαδικής επιχειρηματικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, από την εταιρεία Business Cloud.

Η Business Cloud ιδρύθηκε το 2012 και ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε τις Cloud εφαρμογές για επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Oι Θεσσαλοί έχουμε έναν σημαντικό λόγο να είμαστε περήφανοι γι αυτή την πρωτιά, αφού πίσω από την εταιρεία, ως εμπνευστής και δημιουργός, ήταν και συνεχίζει να είναι ένας Θεσσαλός και συγκεκριμένα ο Στράτος Ζέρβας με καταγωγή από τον Βόλο.

Σήμερα είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες cloud εφαρμογών με χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο οικοσύστημα λύσεων του Business Cloud διαθέτουν εφαρμογές για τιμολόγηση και παραγγελιοληψία, ενώ είναι και οι ίδιοι πιστοποιημένοι Πάροχοι Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης.

Ο Στράτος Ζέρβας θα βρίσκεται στον Βόλο, 20 με 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της πολυκλαδικής επιχειρηματικής έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Βόλου και μαζί με την ομάδα του, θα σας περιμένουν στο περίπτερο τους για να συζητήσετε θέματα της επιχείρησης σας, δίνοντας σας λύσεις μέσω εφαρμογών και όχι μόνο. 

Επιπρόσθετα, ο  CEO της Βusiness Cloud θα πραγματοποιήσει δωρεάν workshop-σεμινάριο,  με θέμα: “Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, Διασύνδεση POS & Β2G” που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00.

Περισσότερα: https://www.businesscloud.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις