ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: Ευρεία γκάμα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρολογικού υλικού

ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ: Ευρεία γκάμα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρολογικού υλικού

Newsroom

Για περισσότερα από 35 χρόνια η εταιρεία «Δανδουλάκη Ξ. & Σία ΟΕ» διαθέτει στην αγορά ποικιλία προϊόντων από πολλούς τομείς, με γνώμονα την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία «Δανδουλάκη Ξ. & Σία ΟΕ» ξεκίνησε δυναμικά από το 1987 με κύριο γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Η «Δανδουλάκη Ξ. & Σία ΟΕ» είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Yourz και, όπως επισημαίνει, είναι σε θέση να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ενός καταστήματος σε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, είτε τεμαχιακά είτε με τοποθέτηση επιδαπέδιου σταντ για πιο ολοκληρωμένη προβολή.

Η εταιρεία διαθέτει κάθε αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας όπως είναι:

  • Φορτιστές.
  • Καλώδια φόρτισης.
  • Ακουστικά κ.ά.

Ευρεία γκάμα

Επιπλέον η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα σε ηλεκτρολογικό υλικό, όπως σε πολύπριζα, προεκτάσεις και φακούς, αλλά και προϊόντα όπως είναι ρολόγια τοίχου, ξυπνητήρια, μπαλαντέζες, φωτάκια νυκτός, ραδιόφωνα της Kchibo και οικιακές συσκευές.

Στόχος της «Δανδουλάκη Ξ. & Σία ΟΕ» είναι να προσφέρει πάντα στους πελάτες της δημοφιλή προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία διαθέτει ιστοσελίδα, με όλες τις λεπτομέρειες για τα προϊόντα της, μέσω της οποίας πραγματοποιούνται και αγορές.

Περίπτερο στην “Energia.tec”

Για την προώθηση των προϊόντων της, την επέκταση του πελατολογίου της και τη διεύρυνση των συνεργασιών της, η «Δανδουλάκη Ξ. & Σία ΟΕ» συμμετέχει σε διεθνείς διοργανώσεις, όπως είναι η 5η διεθνής έκθεση «Energia.tec / Ηλεκτρολογικό Υλικό, Φωτισμός, Συστήματα Ασφαλείας, Ηλεκτροκίνηση», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν στο περίπτερό της και να όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει.

Επικοινωνία: https://dandoulakis.gr/

Χέλμου 23 , Άγιος Στέφανος

2108004929

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις