ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιορτάζουν την γιορτή της γυναίκας με ΔΩΡΟ μασάζ σε γυναίκες και άντρες- Δες!

Γιορτάζουν την γιορτή της γυναίκας με ΔΩΡΟ μασάζ σε γυναίκες και άντρες- Δες!

Newsroom

Το αγαπημένο μου κέντρο μασάζ Galene με υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια την Ιλεάνα Μπάδρα, γιορτάζει την ημέρα της γυναίκας με προσφορές που τρέχουν όλη την εβδομάδα μέχρι και 8 του Μάρτη!

Αν είσαι άντρας ή γυναίκα και θέλεις να τιμήσεις μια άλλη γυναίκα, κάνοντας της δώρο μια δωροκάρτα μασάζ για την γιορτή της γυναίκας με την αγορά κάθε δωροκάρτας παίρνεις ΔΩΡΟ μασάζ για εσένα!

Αν αγαπάς το Galene και έχεις πάει ξανά εκεί και κλείσεις ραντεβού να πας μαζί με μια φίλη, την μητέρα σου, την αδερφή σου και όχι μόνο, να απολαύσετε ένα μασάζ και οι δύο με αφορμή την μέρα της γυναίκας, τότε έχει έκπτωση 50% στο δεύτερο μασάζ!!!!

Αν δεν έχεις πάει ποτέ στο Galene μέχρι σήμερα, κακώς γιατί δεν ξέρεις τι χάνεις και πας τώρα με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, μαζί με μια άλλη φίλη σου, τότε το δεύτερο μασαζ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ! Ουσιαστικά κάνετε 2 μασάζ και πληρώνετε 1!!!

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα….σε τιμές, που δεν υπάρχουν!

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, δείξε του πόσο τον αγαπάς και τον φροντίζεις. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσεις την ημέρα της γυναίκας!!!

Θα τους βρεις, Πολυμέρη 143

Τηλέφωνο: 2410 27555

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις