ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατί δεν έγιναν τυχαία…Νανόπουλοι!

Γιατί δεν έγιναν τυχαία…Νανόπουλοι!

Newsroom

Το “Νανόπουλος” δεν είναι ακόμα ένα όνομα. Αποτελεί brand.

Και καθόλου τυχαία δεν έχτισαν αυτό το όνομα, που είναι συνώνυμο με την επιτυχία.

Επιλέγουμε να τους εμπιστευτούμε, επειδή νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια!

Ο Γιώργος και ο Στέργιος Νανόπουλος, είναι δύο αδέρφια που εδώ και δεκαετίες παλεύουν σκληρά, δουλεύουν ακούραστα, δεν εφησυχάζουν στιγμή και μόνιμα οραματίζονται την επόμενη κίνηση τους.

Τους γνωρίσαμε και τους αγαπήσαμε, στο Κρεοπωλείο τους, στην ψησταριά τους και αμέσως μετά στο ΜΕΓΑΡΟ, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων και όχι μόνο!

Είναι ο μόνος χώρος που εξασφαλίζει πολλές ταυτόχρονες εκδηλώσεις στο ίδιο σημείο!

Τις προάλλες ήμουν εκεί και γινόντουσαν ταυτόχρονα τρεις γάμοι και όλα πήγαιναν ρολόι σε όλες τις αίθουσες.

Τον Σεπτέμβρη παντρεύτηκα και εγώ. Που αλλού; Στον Νανόπουλο φυσικά και στο τελευταίο τους απόκτημα, την νέα εξωτερική τους αίθουσα, στην οποία προκαλούν αίσθηση οι δύο πισίνες και η καταπράσινη προσεγμένη διακόσμηση.

Οι άνθρωποι πέρα από το γεγονός ότι έχουν πλεονέκτημα στο φαγητό, με τα δικά τους κρέατα, είναι ξεκάθαρο πως ξέρουν καλά την δουλειά.

Οι πιο δυνατοί επιχειρηματίες του χώρου, που ωστόσο ξεχωρίζουν σε κάτι από άλλους, που ενώ είναι επιχειρηματίες, δεν είναι καλοί επαγγελματίες.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! Δουλεύουν σκληρά και αυτοί και όλοι τους η οικογένεια.

Ελέγχουν τα πάντα και προλαβαίνουν τα πάντα.

Το σημαντικό με αυτά τα αδέρφια που συνεχώς κάνουν προκοπή, είναι ότι δίνουν το παράδειγμα και αποτελούν την ελπίδα κάθε μάνας, που θέλει τα παιδιά της ενωμένα και δεμένα.

Είναι δύσκολο να συνεργάζεσαι με κάποιον για χρόνια και να παραμένεις πάντα τόσο αγαπημένος με τον άλλον!

Και εδώ, εδώ νομίζω πως αξίζει να αναφερθούμε στην Έφη και στην Ιωάννα, στις συζύγους τους, που στέκονται στο πλευρό τους, δουλεύουν σκληρά δίπλα τους και αγαπιούνται και αυτές σαν αδερφές, μαθαίνοντας το ίδιο στα παιδιά τους.

Τα παιδιά τους που αν και είναι σε ηλικία που όλοι μας θέλαμε να διασκεδάζουμε και να ξενυχτάμε, αυτά με χαμόγελο και αγάπη, με όρεξη, επειδή το θέλουν και όχι επειδή τους επιβάλλεται και αυτό φαίνεται, είναι εκεί, κάθε Σαββατοκύριακο και εργάζονται στους γάμους με υποδειγματική συνέπεια και επαγγελματισμό!

Και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας άνθρωπος σε αυτή την ζωή….

Δεν ξέρω γιατί στην θέση τους θα ένιωθα περισσότερη περηφάνεια. Για το γεγονός ότι κατάφερα να ξεχωρίσω και να πρωταγωνιστήσω σαν επαγγελματίας ή για το γεγονός, ότι δημιούργησα τόσο ωραία οικογένεια και τόσο καλά παιδιά;

Ο Θεός να σας έχει καλά….

Ο Θεός φαίνεται πως επιβραβεύει τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά!

Δεν ξέρω αν έχει πιο ψηλά, αλλά σας το εύχομαι!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις