ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βολιώτικη βιοτεχνία plus size ρούχων κάνει θραύση σε πωλήσεις πανελλαδικά!

Βολιώτικη βιοτεχνία plus size ρούχων κάνει θραύση σε πωλήσεις πανελλαδικά!

Δώρα Μιχαήλ

Το ήξερες ότι στον Βόλο δημιουργήθηκε η πρώτη βιοτεχνία ρούχων plus size;

Kι όμως. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάνει θραύση πωλήσεων πανελλαδικά λαμβάνοντας δεκάδες αποθεωτικές κριτικές για την ποιότητα των ρούχων του και τα νεανικά, μοντέρνα και ταυτόχρονα βολικά ρούχα της!

Naked, είναι το όνομα του brand που δημιούργησε μετά από πολύ σκέψη και έχοντας αναλύσει καλά την αγορά, τις ανάγκες και τα κενά, η σχεδιάστρια των ρούχων, Μαριάννα Βορνίτη.

Πρόσφατα δημιουργήθηκε και το eshop της βιοτεχνίας, το οποίο ξεχωρίζει για το πόσο εύχρηστο και “καθαρό” είναι, κάνοντας τα ψώνια μας από αυτό, μια εύκολη υπόθεση, αφήνοντας μας την καλύτερη εμπειρία.

Το σημαντικό, το οποίο αξίζει να αναφερθεί είναι πως υπάρχει και ειδική πρόβλεψη για τα άτομα με αναπηρία, ώστε και η δική τους πλοήγηση να είναι εύκολη, αφήνοντας επίσης μια καλή εμπειρία στον χρήστη.

Η Naked ξεχωρίζει πάνω και πέρα απ όλα για την ποιότητά της, το ράψιμο της, για τα νεανικά και μοντέρνα όπως προαναφέρθηκε σχέδια της, αλλά κυρίως για τις καταπληκτικές και πέρα για πέρα ανταγωνιστικές τιμές της!

Περήφανοι όλοι μας που μια βιοτεχνία και ένα brand που ήδη έχει δημιουργήσει συζητήσεις γύρω από το όνομα της, κερδίζοντας κάθε μέρα έδαφος στις επιλογές των γυναικών, έχει έδρα τον Βόλο!

Τσέκαρε εδώ: https://www.nakedplussize.gr/shop/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις