ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βοήθησε την μνήμη, την συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση του παιδιού σου!

Βοήθησε την μνήμη, την συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση του παιδιού σου!

Newsroom

Απ όταν ήμουν ακόμα παιδί, θυμάμαι τους μεγαλύτερους να λένε: “Φορτώνετε πολύ τα παιδιά, σχολείο, Αγγλικά, Γαλλικά, υπολογιστές, δραστηριότητες”!

Και τόσα χρόνια μετά, οι απαιτήσεις της ίδιας της ζωής για τα παιδιά μας, γίνονται ακόμα περισσότερες, αφού ως γονείς προσπαθούμε να τους δώσουμε όσα περισσότερα εφόδια για να βγουν στην κοινωνία και στην εργασιακή ζωή.

Η αλήθεια είναι ότι ζητάμε πολλά από τα παιδιά μας και όχι, δεν είναι εύκολο αυτό από μέρους τους.

Πως μπορούμε όμως να τα βοηθήσουμε περισσότερο, ώστε να τους γίνουν πιο εύκολα όλα τα παραπάνω και να χτίσουμε υγιείς προσωπικότητες με αυτοπεποίθηση;

Και γράφοντας αυτοπεποίθηση, σκέφτομαι πως ίσως είναι το σημαντικότερο που πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά μας, τόσο για να αντιμετωπίσουν την ζωή αύριο μεθαύριο, στις προσωπικές τους σχέσεις, όσο για στα εργασιακά τους. Να πιστέψουν στον εαυτό τους, να φέρονται με εκτίμηση στον εαυτό τους και να διεκδικούν ότι τους αξίζει και ότι ονειρεύονται.

Αλλά και για τώρα….τώρα που είναι παιδιά και έφηβοι, σε μια χώρα που μετρά εκατοντάδες περιστατικά bulling στα σχολεία και όχι μόνο. Τα παιδιά πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση, για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, για να μιλήσουν!

Προσωπικά αν είχα παιδί, θα έκανα μια επίσκεψη στο Κέντρο Μελέτης, Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Ειδικών Θεραπειών “Θεωρία και Πράξη, στην Δον Δαλεζίου με Αναλήψεως.

Τρέχουν τμήματα και θεραπείες, που βοηθούν την συγκέντρωση του παιδιού, την ενίσχυση της μνήμης και την γέννηση και βελτίωση της αυτοπεποίθησης του. Δώστε στα παιδιά σας τα όπλα να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις της εποχής. Ο χαρακτήρας, είναι σημαντικότερος παράγοντας απ ότι άλλο για την επιτυχία μας στην ζωή. Όχι ότι οι πανελλήνιες πάνε πίσω, αλλά ακόμα και γι αυτές δουλεύουν μέσα από τα τμήματα ειδικών θεραπειών, αφού στη λογοθεραπεία για παράδειγμα, μαθαίνουν να οργανώνουν την σκέψη τους και να την αποτυπώνουν σωστά.

Και να θυμάστε ότι τα Κέντρα Ειδικών Θεραπειών, δεν σχετίζονται με τα παιδιά που μπορεί να έχουν μια γνωμάτευση. Όσο αυτά τα παιδιά, τόσο και τα υγιή, έχουν να λάβουν!

Σκεφτείτε το!

Τηλέφωνο:  2421 210978

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις