ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βανέζη: Ανανεώνουμε το σπίτι μας με έως και -50%- Πάρτε κουβέρτες και παπλώματα!

Βανέζη: Ανανεώνουμε το σπίτι μας με έως και -50%- Πάρτε κουβέρτες και παπλώματα!

Newsroom

Τα νέα αυτά θα σε κάνουν πολύ χαρούμενη! Ξέρω πως και εσύ για το σαλόνι σου, την κουζίνα σου, την κρεβατοκάμαρα σου και το μπάνιο σου επιλέγεις το κατάστημα της Μαρίας Βανέζη, που στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν αυτό που επέλεγαν και οι γονείς σου!

Επώνυμες εταιρίες, ταυτισμένες με την ποιότητα, πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα και πάντα όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές!

Τώρα με έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές του, είναι η ώρα να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να φτιάξεις την προίκα του παιδιού σου!

Με -30% τα περισσότερα προϊόντα του καταστήματος και με αρκετά κομμάτια να φτάνουν ακόμα και την μισή τιμή!

Στην θέση σου θα ξεκινούσα από κουβέρτες, κουβερτοπαπλώματα και παπλώματα, αφού είναι μεγάλη ευκαιρία να τα πάρεις τώρα, με έκπτωση στις ήδη καλές τιμές τους!!!!

Είναι η ευκαιρία να αλλάξεις την διακόσμηση στο μπάνιο ή να δώσεις νέα νότα στο σαλόνι σου με ένα ριχτάρια και σίγουρα να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρα σου με καινούρια σεντόνια!!!

Κάνουμε εγγυημένες αγορές με διάρκεια χρόνων, από την Μαρία Βανέζη φυσικά. Κάνουμε όμως και έξυπνες αγορές….στις εκπτώσεις!

Θα τους βρείτε στο γνωστό σημείο στην Δημητριάδος 187, στον πολυώροφο φωτεινό και άνετο χώρο τους, που μπορείτε με ευκολία να κάνετε τα ψώνια σας!

Φυσικά μπορείτε να κάνετε και ηλεκτρονικά μέσω του eshop τους την έρευνα αγορά σας πριν φτάσετε στο κατάστημα, αλλά και να παραγγείλετε απευθείας φτάνοντας όσα πάρετε σπίτι σας!

Δες εδώ: https://vanezihome.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις