ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Από Κρήτη και Αθήνα στο DX Hair Play για μπαλαγιάζ! Γιατί; Δες!

Από Κρήτη και Αθήνα στο DX Hair Play για μπαλαγιάζ! Γιατί; Δες!

Newsroom

Είναι τα υλικά, είναι η γνώση, είναι τα χέρια, είναι η εμπειρία, μα πάνω απ όλα είναι το πάθος, η αγάπη, η ανάγκη να γεννήσεις χαμόγελα!!!

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από τα πιο πετυχημένα μπαλαγιάζ της πόλης, όμως υπόσχομαι να κάνω άμεσα ένα βίντεο με την Χριστίνα και τον Δημήτρη από το DX Hair Play και να μου δώσουν τις απαντήσεις!

Πάντα οι γυναίκες φεύγουν έχοντας πάρει το αποτέλεσμα που ζήτησαν. Οι περισσότερες δε λένε πως φεύγουν, με πολύ πιο όμορφα μαλλιά από αυτά που ζήτησαν, από αυτά που ήθελαν!

Είναι σημαντικό να πηγαίνεις κάπου και να νιώθεις βέβαιος πως θα πάρεις αυτό που ζήτησες!

Με σκληρή δουλειά και όχι εύκολα, η Χριστίνα και ο Δημήτρης κατάφεραν να γίνουν νούμερο ένα στην τοποθέτηση tapes αλλά και στο μπαλαγιάζ!

Σοκάρομαι, όταν συναντώ γυναίκες από Αθήνα, από Κρήτη, από Κόρινθο τώρα τελευταία, που ήρθαν στον Βόλο για να κάνουν μαπλαγιάζ.

Μπήκαν στο κομμωτήριο κρατώντας φωτογραφίες από πελάτισσες τους! Έχω γίνει μάρτυρας, το έχω δει με τα μάτια μου και σας έχω ανεβάσει και σχετικά story!!!

Δεν ξέρω και αν υπάρχει λόγος να μάθω πως τα κατάφεραν. Σημασία έχει ότι τα κατάφεραν και μας χαρίζουν δεκάδες χαμόγελα. Πηγαίνουμε με ασφάλεια στο κομμωτήριο και θα φύγουμε όπως ονειρευόμαστε και ακόμα καλύτερες!

Το μπαλαγιάζ κορίτσια μου, είναι το κατάλληλο και για εσάς που δεν έχετε βάψει ποτέ τα μαλλιά σας και δεν θέλετε να πειράξετε την ρίζα σας, επιθυμείτε όμως να φωτίσετε και να κάνετε μια αλλαγή!!!

Ειδικά αυτές οι περιπτώσεις και ειδικότερα όταν η γυναίκα είναι ψαγμένη, -ακριβώς επειδή έχουν αναλάβει πολλές τέτοιες περιπτώσεις- φτάνει χωρίς ψάξιμο, χωρίς σκέψη στο DX HAIR PLAY, στην Αναλήψεως με Σπυρίδη.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια- Δες μερικές μόνο από τις υπέροχες δουλειές τους:

Τηλέφωνο: 24210 52194

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις