ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αν ήξερες τι έκανε ο Βασίλης Ζαχείλας για την επιχειρηματικότητα, θα υποκλινόσουν!

Αν ήξερες τι έκανε ο Βασίλης Ζαχείλας για την επιχειρηματικότητα, θα υποκλινόσουν!

Newsroom

Ένας σπάνιας κοπής άνθρωπος. Γλυκύτατος, με ευαισθησίες και ευγενέστατος. Ο λόγος για τον Γραμματέα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Βασίλη Ζαχείλα.

Ένας άξιος επαγγελματίας, κάτι το αναμφισβήτητο, αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος, που δεν κατέχει απλά μια θέση στο Επιμελητήριο, αλλά καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την επιχειρηματικότητα και τους συναδέλφους του.

Στο πλαίσιο της Πανθεσσαλικής Επιχειρηματικής Έκθεσης που οργάνωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας, στα τέλη του Σεπτέμβρη, πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις, που μεταξύ άλλων είχαν σκοπό να αναδείξουν τα πλούσια τοπικά υλικά μας και της αξία της γαστρονομίας μας.

Η αφρόκρεμα της μαγειρικής κοινότητας βρέθηκε στο stage του “MAΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΠΗΛΙΟ” .

Τα υλικά για 3 ημέρες μαγειρικής και για πολλούς σεφ, ήταν αρκετά και το κόστος μεγάλο.

Τηλεφώνησα στον κύριο Ζαχείλα για να τον ρωτήσω, πως να κινηθώ στο πλαίσιο χορηγιών.

Αντί να μου δώσει προτάσεις και ιδέες, μου είπε ευθύς αμέσως: Εγώ Δώρα, εγώ θα το κάνω και σε ευχαριστούμε πολύ που σκέφτηκες να κάνεις κάτι τέτοιο. Εγώ θα στηρίξω την προσπάθεια ανάδειξης των υλικών μας και της γαστρονομίας μας!

Ίσως να μη του αρέσει που το αναφέρω δημόσια, γιατί ο ίδιος δεν θέλησε να το γνωστοποιήσει, αλλά σε μια εποχή με τόσο λάσπη στον ανεμιστήρα, καλό θα είναι ο κόσμος να είναι υποψιασμένος ότι υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί, που δουλεύοντας σοβαρά…δεν έχουν χρόνο ούτε για να απαντήσουν, ούτε για να παίξουν το παιχνίδι της δημοσιότητας και των εντυπώσεων.

Ο Βασίλης Ζαχείλας είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Τέλη Μπασδάνη.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις