ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχεις επιχείρηση ή θες ν ανοίξεις; Αυτοί είναι οι άνθρωποι σου!

Έχεις επιχείρηση ή θες ν ανοίξεις; Αυτοί είναι οι άνθρωποι σου!

Newsroom

Επί…λύσεις, με την υπογραφή του Βαγγέλη Κορώνα!

Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει δεκάδες επιτυχίες και έχει χαρίσει χαμόγελας ελπίδας, αισιοδοξίας και ανακούφισης σε δεκάδες επαγγελματίες της πόλης μας και όχι μόνο!

Πρόκειται για μια επιχείρηση που λειτουργεί ως ιδιωτικό ΚΕΠ και σίγουρα μας ανακουφίζει και μας λύνει τα χέρια, αφού έχουμε ότι θέλουμε, σε άμεσο χρόνο και χωρίς κόπο, αλλά κυρίως για μια επιχείρηση που δίνει λύσεις μέσω των υπηρεσιών της σε άλλες επιχειρήσεις!

Τόσο συμβουλευτικά, όσο και πρακτικά, μπορεί ν απογειώσει την επιχείρηση σου ή να σε βοηθήσει ν ανοίξεις μια καινούρια με κόστος πολύ μικρότερο από αυτό που υπολογίζεις, αλλά κυρίως…με πολύ μεγαλύτερο κέρδος!

Μένει να έρθεις σ επαφή μαζί τους, να τους πεις τι σκέφτεσαι και σε ποιό σημείο είναι η επιχείρηση σου ή τι επιχείρηση σκέφτεσαι ν ανοίξεις…

Κερδίζεις χρόνο και χρήμα, από λάθος επιλογές, κυρίως όμως κερδίζεις ελπίδα και διασφαλίζεις ότι δεν θα κουραστείς ψυχολογικά με άγχη που μπορούν να σου στερήσουν δυνάμεις, ενεργητικότητα και φαντασία!

Ο κ.Κορώνας είναι ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα όλα τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ, αλλά και ότι άλλο μπορεί να “τρέχει” και εσύ να μη το γνωρίζεις…

Μαζί θα βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσένα, θα δημιουργήσετε το bussiness plan και θα διεκδικήσετε επιδοτήσεις και όχι μόνο που θα δώσουν ανάσα και προοπτική στο όραμα σου!

ΜΑΖΙ θα ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ….γιατί είναι παίκτες που ξέρουν μόνο από ΝΙΚΕΣ!

Θα επανέλθω σύντομα, αφού οι υπηρεσίες τους είναι και πολλές και σημαντικές, μέχρι τότε…μη το σκέφτεσαι και κάνε ένα ραντεβού μαζί τους είτε είσαι επαγγελματίας που ψάχνεις μια ελπίδα και προοπτική, είτε ένας εν δυναμει επαγγελματίας που ψάχνεις κίνητρα και λύσεις για να ξεκινήσεις…

Θα τους βρεις στην Γ.Καρτάλη 106.

Τηλέφωνο: 2421 107237

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις