ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έφεραν το Παρίσι, στον Βόλο- Το πρώτο βιολογικό αρτοποιείο της πόλης!

Έφεραν το Παρίσι, στον Βόλο- Το πρώτο βιολογικό αρτοποιείο της πόλης!

Newsroom

Βοulangerie Ιoannidis…

Και είναι από αυτές τις στιγμές, που δεν βρίσκεις λόγια να περιγράψεις το συναίσθημα, την περηφάνια και τη χαρά που ανακάλυψες πως στον Βόλο, υπάρχουν επιχειρηματίες, που μέσα στη κρίση, όχι απλά ρισκάρουν, αλλά ανοίγουν νέους δρόμους, φέρνοντας στον Βόλο μας concept από το εξωτερικό που συγκρίνεται μονάχα μ ελάχιστα παρόμοια concept των Βορείων Προαστίων στην Αθήνα.

Ναι, το πρώτο Βιολογικό Αρτοποιό και Ζαχαροπλαστείο στη πόλη μας είναι γεγονός!

Στον χώρο τους μπορείς να βρεις περισσότερους από 20 κωδικούς μοναδικών γλυκών και μια τεράστια γκάμα βιολογικών προϊόντων, όλα τους φτιαγμένα με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά.

Τα γλυκά τους, έργα τέχνης και όποιος γνωρίζει, θα δώσει έμφαση στη λεπτομέρεια, σε αυτή τη λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά…γιατί ναι, οι δικές τους βιολέτες στα γλυκά , δεν είναι απλά διακοσμητικές, αλλά βρώσιμες!

Ένας χώρος πανέμορφος, καλοστημένος, που δεν θυμίζει σε τίποτα, όλα όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Στο ισόγειο, μπορείς να εξυπηρετηθείς από το χαμογελαστό και πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό τους, ενώ στον πρώτο όροφο, μπορείς ν απολαύσεις τον καφέ σου σ έναν επίσης ντιζαϊνάτο χώρο. Αν θες πάλι, μπορείς να βγεις και μια βόλτα στο όμορφο και προσεγμένο μπαλκόνι τους, αφού και εκεί έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν έναν χώρο προσωπικής σας ανάπαυλας ώστε ν απολαύσετε τον υπέροχο καφέ τους και τα μοναδικά γλυκά τους.

Τα λόγια είναι περιττά και στην περίπτωση του συγκεκριμένου καταστήματος, όσο πιο πολλά λέω, τόσο πιο πολύ νιώθω ότι χάνεται η μαγεία της ουσίας!

Ανακαλύψτε τους, δοκιμάστε τους και θα νιώσετε και εσείς ένα μεγάλο συναίσθημα θαυμασμού και περηφάνιας που είναι στη πόλη μας!

Θα τους βρείτε στην 28ης Οκτωβρίου, μεταξύ της Γκλαβάνη και της Κουμουνδούρου!

Καλές δουλειές και…. ειλικρινά σας ευχαριστούμε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις