ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έρχεται στον Βόλο ο πρώτος χώρος με παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας!

Έρχεται στον Βόλο ο πρώτος χώρος με παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας!

Newsroom

Πώς θα σας φαινόταν αν υπήρχε ένας χώρος που θα πηγαίνατε με την παρέα σας και θα παίζατε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας?

Καλωσορίσατε στον παράδεισο της εικονικής πραγματικότητας!

Το VR room ανοίγει τις πόρτες  του στην πόλη του Βόλου, φέρνοντας μαζί του τον φόβο, τον τρόμο και την αδρεναλίνη. Μια ζωντανή εμπειρία που θα αφυπνίσει τους πιο σκοτεινούς σας φόβους και θα σας μείνει ανεξίτηλη.  Αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους εφιάλτες σας σε έναν εικονικό κόσμο, τότε το VR room είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Με τη χρήση της πιο προηγμένης  τεχνολογίας Virtual Reality και ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα μεταφερθείτε σε έναν κόσμο που θα σας κάνει να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που θα σας ανατριχιάσει.

Είτε είστε ένας παθιασμένος gamer που αναζητά μια νέα πρόκληση, είτε απλά θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, το VR room είναι ο τέλειος προορισμός για εσάς. Αναδείξτε τις ικανότητές σας στο gaming, μετατραπείτε σε ήρωα ενός φανταστικού κόσμου ή απλά περιηγηθείτε σε εξωπραγματικά τοπία.
 

Η αίσθηση του πραγματικού κινδύνου και οι ανατριχιαστικές εμπειρίες που προσφέρει,  θα σας αφήσουν αναμφίβολα με αναμνήσεις που θα διαρκέσουν.
 Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια εξαιρετική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που θα σας μείνει αξέχαστη!
 

Ζήστε μια ανεπανάληπτη περιπέτεια που θα σας καθηλώσει και θα σας ανατριχιάσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Το μόνο που χρειάζεται είναι τόλμη για να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Είστε έτοιμοι;

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις