ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένα μοναδικό showroom από τεχνοτροπίες και ταπετσαρίες που αξίζει να γνωρίσεις!

Ένα μοναδικό showroom από τεχνοτροπίες και ταπετσαρίες που αξίζει να γνωρίσεις!

Newsroom

Πραγματικά, πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο στον Βόλο και έναν από τους μεγαλύτερους, πιο αξιόλογους και ξεχωριστούς σε ολόκληρη την Θεσσαλία!

Η οικογένεια της επιχείρησης “Θάνος”, στην Παγασών 115 είναι το δεξί χέρι των περισσότερων επαγγελματιών που ασχολούνται με ανακαινίσεις και διακοσμήσεις, αφού εκεί βρίσκουν τη μεγαλύτερη ποικιλία υλικών, σε τιμές λογικές, ενώ ταυτόχορνα βρίσκουν ότι νεότερο κυκλοφορεί!!!

Ο Δημήτρης Θάνος καταφέρνει χρόνια τώρα να είναι μπροστά από την εποχή του, φέρνοντας συνεχώς νέα προϊόντα και νέες μεθόδους, αλλάζοντας πάντα τα δεδομένα στο χώρο του χρώματος!

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια δημιούργησε ένα μοναδικό showroom στον τρίτο όροφο της επιχείρησης του, όπου κανείς μπορεί να βρει τις πιο ξεχωριστές και μοναδικές τεχνοτροπίες για να δώσει ένα άλλο ύφος στο σπίτι ή την επιχείρηση του.

Πραγματικά αξίζει να δείτε αυτόν τον υπέροχο χώρο από κοντά και να πάρετε μοναδικές ιδέες!

Ταυτόχρονα, μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από ταπεσταρίες, όπως και όλες τις τελευταίες τάσεις που επιτάσσει η μόδα!

Ξετρελαθήκαμε με τις υφασμάτινες ταπετσαρίες, με τ ανάγλυφα σχέδια που μάλιστα…πλένονται!!!

Θα βρείτε για όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας, αλλά και για το παιδικό δωμάτιο, που κάθε μανούλα θέλει να είναι ξεχωριστό!

Μάλιστα, αύριο, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, διοργανώνουν ανοιχτό προς όλους και χωρίς συμμετοχή, σεμινάριο για επαγγελματίες, προκειμένου να μάθουν να διαχειρίζονται τα υλικά και να δίνουν ένα τέλειο αποτέλεσμα στις τεχνοτροπίες και όχι μόνο. Αυτό είναι κάτι που το κάνουν συχνά και γι αυτό τους ευχαριστούμε!

Τηλέφωνο:
2421 072725

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις