ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Τα Μπατζανάκια” από τον Βόλο φέρνουν σπίτι σας ότι ψάρι λαχταράτε!

“Τα Μπατζανάκια” από τον Βόλο φέρνουν σπίτι σας ότι ψάρι λαχταράτε!
Newsroom

Newsroom

Η εταιρεία «Τα Μπατζανάκια» μετράει πλέον 30 χρόνια, όταν τον Μάη του 1989  δυο οικογένειες αποφασίζουν να ενώσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους και να ασχοληθούν με ένα εντελώς  πρωτοπόρο εγχείρημα, για τα δεδομένα της εμπορικής αγοράς του Βόλου, το εμπόριο και τη διανομή κατεψυγμένων τροφίμων και ειδών διατροφής. Δύο αδερφές και οι σύζυγοι τους, εξού και ‘τα Μπατζανάκια’, ιδρύουν την εταιρία και το πρωτο κατάστημα στη Νέα Ιωνία του Βόλου και η υπόθεση γίνεται άκρως οικογενειακή, που σαν βάση της έχει την αγάπη και το μεράκι.

Με γνώμονα το ήθος, τον σεβασμό προς τους καταναλωτές αλλά και το συνεχόμενο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις της αγοράς η εταιρεία ακολουθεί κατά τα χρόνια μια σταθερά ανοδική πορεία, χτίζοντας υγιή και γερά θεμέλια στην τοπική πραγματικότητα.

Το 2000 η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται στη Νεάπολη του Βόλου και η επιχείρηση επεκτείνεται με τη δημιουργία νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων με αποθηκευτικούς χώρους-ψυγεία , καθώς και ένα βέλτιστα οργανωμένο δίκτυο διανομής, επιτυγχάνοντας έτσι την ταχύτατη διακίνηση των προϊόντων και την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού σε όλο το Νομό Μαγνησίας.

ΤΩΡΑ η εταιρεία αντιλαμβανόμενη τις συνθήκες και την ανάγκη να φτάσουν στο σπίτι σας τα προϊόντα τους, με ελάχιστη παραγγελία 10 ευρώ, φέρνει στο σπίτι σας, τα ψαράκια που επιθυμείτε!

Tηλέφωνο για delivery: 24210 81458

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις