ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης arbnb; Ένας ολόκληρος όροφος δειγματισμού σε περιμένει στη Βανέζη!

Ξενοδόχος ή ιδιοκτήτης arbnb; Ένας ολόκληρος όροφος δειγματισμού σε περιμένει στη Βανέζη!
Newsroom

Newsroom

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες σας και χαρίζοντας σας εδώ και χρόνια τις πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες εξυπηρέτησης, οι άνθρωποι του καταστήματος της Μαρίας Βανέζη, στην Δημητριάδος 187, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού τους και των αλλαγών τους, δημιούργησαν έναν όροφο, αποκλειστικά για επαγγελματίες του χώρου της φιλοξενίας.

Είτε λοιπόν είσαι ξενοδόχος, είτε είσαι ιδιοκτήτης arbnb ή σκάφους, σε έναν όροφο, φωτεινό και άνετο, με πλήρη ηρεμία και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μπορείς με την βοήθεια του άριστου εκπαιδευμένου προσωπικού τους να δειγματιστείς στρώματα και λευκά είδη για την επιχείρηση σου.

Όλα θα ξεκινήσουν από μια συζήτηση μεταξύ σας, ακούγοντας σας, καταγράφοντας τις ανάγκες σας και δίνοντας λύσεις σε αυτές. Είναι σημαντικό να ακούσετε και την δική τους γνώμη, γιατί με τόσα χρόνια εμπειρίας, ειδικά αν εσύ δεν έχεις, θα βοηθηθείς στις αγορές σου, ώστε να είναι οι πιο σωστές, οι πιο στοχευμένες. Να είναι αυτές οι αγορές που θα σε καλύψουν πλήρως, κάνοντας σου μάλιστα απόσβεση.

Γιατί αυτό ήταν πάντα η αρχή τους. Να σας δίνουν προϊόντα που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας, που δεν θα καλύψουν απλά τις ανάγκες σας, αλλά θα τις καλύψουν πλήρως και για πολύ!

Με ηρεμία και ησυχία, όπως προανέφερα, σε έναν όροφο μακριά από περαστικούς ή άλλους πελάτες, μπορείτε με την ησυχία σας να δοκιμάσετε τα στρώματα όλων των εταιρειών που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα. Να ξαπλώσετε και να τα νιώσετε. Να διαλέξετε μετά από προσωπική εμπειρία.

Μερικές από τις εταιρείες στρωμάτων που θα βρείτε στο κατάστημα της Μαρίας Βανέζη είναι οι εξής: Elite Strom, Dunlopillo, Sealy, Tempur.

Φυσικά πέρα από τα στρώματα θα δείτε και άλλα προϊόντα ύπνου, όπως μαξιλάρια, παπλώματα, μαξιλαροθήκες και επίσης θα μπορέσετε να επιλέξετε και ανάμεσα σε πολλές εταιρίες όλα τα υπόλοιπα λευκά είδη που χρειάζεστε για τον χώρο σας.

Σαν επαγγελματίας, το πρώτο που πρέπει να κάνεις για να κάνεις μια σωστή επιλογή, είναι να επιλέξεις να εμπιστευτείς, έναν άλλον, πολύ καλό επαγγελματία, που φαίνεται και το δείχνει, πόσο σοβαρά παίρνει την δουλειά του, άρα και την ευθύνη απέναντι σου και στο κατάστημα της Μαρίας Βανέζη, σε αντιμετωπίζουν όχι σαν ακόμα έναν πελάτη, αλλά σαν έναν επαγγελματία, που ξέρουν τις ανάγκες σου και θα στις καλύψουν.

Δες περισσότερα: https://vanezihome.gr/product-category/%cf%83%cf%84%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις