ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πρόταση γάμου & ονειρικός γάμος έκπληξη, για τη Σίσσυ από το Nouveau!

Πρόταση γάμου &  ονειρικός γάμος έκπληξη, για τη Σίσσυ από το Nouveau!

Newsroom

Ποιός είπε ότι τα παραμύθια δε βγαίνουν αληθινά;

Ποιός είπε ότι δεν υπάρχουν σύγχρονοι βασιλιάδες, που μας κάνουν βασίλισσες;

Δε ξέρω αν η Σίσσυ Ρήγα, έχει αγκαλιά τον τελευταίο, ξέρω ότι αφού υπάρχουν άντρες σαν τον άντρας της, τον Αλέξανδρο, τότε μπορούμε και εμείς να ελπίζουμε!

“Ο πειρατής της”, ο “Βασιλιάς της”, όπως τον αποκαλεί και όχι άδικα, δε της έκανε απλά πρόταση γάμου έκπληξη στ αγαπημένα τους Κουφονήσια, αλλά μια μέρα μετά την παντρεύτηκε κιόλας, μ έναν γάμο έκπληξη, που είχε κανονίσει μαζί με την αδελφή της Σίσσυς, Βάσια, που έγινε και κουμπάρα τους!

Ένας ρομαντικός γάμος, παρουσία λίγων και αγαπημένων φίλων και με μάρτυρα…τον καρπό του ερωτά τους, τον γιο τους, που σε λίγους μήνες θα έρθει στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

Η Σίσσυ μας, η αγαπημένη μας επαγγελματίας, η ιδιοκτήτρια της Nouveau, 28ης Οκτωβρίου με Ογλ, φωτογραφιζόταν στη παραλία, όταν είδε τη θάλασσα να βγάζει προς τα έξω ένα μπουκάλι!!!

“Λες να έχει μέσα πληροφορίες για τον χαμένο θησαυρό”; Σχολίασε με χιούμορ…

Όταν όμως άνοιξε το χαρτάκι που είχε μέσα το μπουκάλι, παραλίγο να λιποθυμήσει!

Αφού αυτό έγραφε: “Θα με παντρευτείς”;

Φυσικά και είπε το μεγάλο ναι, σε καμία περίπτωση όμως δε περίμενε, ότι την επόμενη μέρη κιόλας θα ντυνόταν νυφούλα στο πλευρό του άντρα που λατρεύει!

Στις 29 Σεπτεμβρίου λοιπόν ένωσαν τις ζωές τους με όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης και στα Κουφονήσια, ξεκίνησαν οι πρώτες σελίδες ενός παραμυθιού γεμάτου εκπλήξεις, έρωτα και αγάπη…

Ένα παραμύθι που σας ευχόμαστε να ζείτε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα. Το δικό σας παραμύθι που κάποτε θα λέτε στα εγγόνια σας, με βουρκωμένα μάτια, γεμάτοι πληρότητα για όσα ο Θεός σας χάρισε και για όσα καταφέρετε να νιώσετε και να ζήσετε!

Σας ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις