ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το πιο παραμυθένιο εξοχικό σπίτι βρίσκεται στο Πήλιο

Το πιο παραμυθένιο εξοχικό σπίτι βρίσκεται στο Πήλιο

Newsroom

Lifo.gr

έσα σε μια ιδιόκτητη έκταση 30 στρεμμάτων με ελαιόδεντρα στο Πήλιο βρίσκεται μια συγκλονιστική, πετρόχτιστη, εξοχική κατοικία 180 τ.μ. με θέα το απέραντο Αιγαίο.

Οι ιδιοκτήτες του Κλεάνθης και Άννα Μαλισιόβα αφουγκράστηκαν τη γη κι έφτιαξαν ένα αγρόκτημα για να μπορούν να γεύονται τους καρπούς της φύσης παρέα με φίλους. Γιατί ως φίλους αντιμετωπίζουν όλους τους επισκέπτες τους.

Στον κήπο τους γίνεσαι ξανά παιδί και ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα. Το αγρόκτημα Onar βρίσκεται στην περιοχή Πλάκα, στο Νεοχώρι Πηλίου. Το μοναδικό, άγριο τοπίο και η θέση του, η άνεση και η πολυτέλεια που προσφέρει στους επισκέπτες του σε συνδυασμό με την ηρεμία και τη φιλοξενία που σου προσφέρουν οι οικοδεσπότες του το καθιστούν ξεχωριστό και μοναδικό στο είδος του.    

Η αγροικία, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα με ελάχιστη διαμονή τις 4 μέρες, αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 2 καλά εξοπλισμένες κουζίνες, σαλόνι με τζάκι και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, σοφίτα, κελάρι και κήπο με μπάρμπεκιου και παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Καθημερινά σού παρέχονται βιολογικά προϊόντα της περιοχής για να φτιάξεις μόνος σου το πρωινό σου. Ξεχωρίζει το ψωμί, το καλύτερο που έφαγα ποτέ.

Οι δραστηριότητες στη γύρω περιοχή περιλαμβάνουν ψάρεμα, ιππασία, πεζοπορία και καταδύσεις. Με τον Κλεάνθη θα χαθείς στο βουνό, στη διαδρομή για privé παραλίες όπου θα σε πάει για να απολαύσεις το μπάνιο σου. Με την Άννα θα κάνεις ιππασία και θα την αγαπήσεις σίγουρα. Θα την κάνεις φίλη σου, δεν θα θες να την αποχωριστείς.    

Οι ιδιοκτήτες του αγροκτήματος διαθέτουν, σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμα, ένα μαγευτικό και εναλλακτικό beach bar-restaurant με την επωνυμία «Χρώματα», το οποίο φημίζεται για την καλύτερη καραβιδομακαρονάδα και τους κολοκυθοανθούς του και βρίσκεται στην παραλία Λαμπινού. Καθημερινά είναι κρατημένες εκεί ξαπλώστρες για να μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους και το φαγητό τους, αν και εφόσον το επιθυμούν, όσοι διαμένουν στο Onar.

Έλα όπως είσαι, στον δικό τους κήπο, που τίποτα δεν είναι δήθεν και επιτηδευμένο και όλα μυρίζουν αγάπη. «Εκεί που αισθάνεσαι, εκεί να πας…», αυτό είναι το φετινό τους μότο.  

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.   Info Villa Onar Πλάκα, Νεοχώρι Πηλίου

 

                 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις