ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διακόσμηση επαγγελματικού χώρου: 5+1 πολύτιμα tips

Διακόσμηση επαγγελματικού χώρου: 5+1 πολύτιμα tips

Newsroom

Η διακόσμηση επαγγελματικού χώρου αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του. Ο λόγος; Επηρεάζει καθοριστικά την ψυχολογία του πελάτη, αποτελώντας παράγοντα που διαμορφώνει το βαθμό ικανοποίησής του. Το αισθητικό λοιπόν κομμάτι μιας επιχείρησης είναι απαραίτητο να δημιουργεί μία θετική πρώτη εντύπωση. Γι’ αυτό, μη συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Ποιοι είναι όμως τελικά οι παράγοντες που διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα μίας επιχείρησης, ανεξαρτήτως του τομέα δραστηριοποίησής της; Η IOANNIDIS Fabrics, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά στην διακόσμηση επαγγελματικού χώρου, συγκέντρωσε για σας 5+1 πολύτιμες συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψιν στη συνειδητή σχεδίασή του. Ας τις δούμε αναλυτικά:

1. Αναδείξτε αποτελεσματικά τη φιλοσοφία της επιχείρησης

Η επαγγελματική σας ταυτότητα πρέπει να αναδεικνύεται αποτελεσματικά μέσα από την διακόσμηση επαγγελματικού χώρου. Το προϊόν ή η υπηρεσία που προσφέρετε στους πελάτες σας καθορίζουν το στιλ του. Δημιουργήστε λοιπόν έναν επαγγελματικό χώρο που πληροί τα πρότυπα της κατηγορίας και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του κοινού – στόχου σας.

2. Υιοθετήστε πρωτότυπα στοιχεία

diakosmisi epaggelmatikou xorou 2

Σε απαιτητικούς ωστόσο κλάδους με ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό, ακόμα και μία άρτια διακόσμηση ίσως δεν είναι αρκετή για να κάνει την διαφορά. Σε αγορές όπως αυτές της εστίασης και του τουρισμού απαιτείται… πρωτοτυπία! Οι καινοτομίες εξάλλου είναι που δίνουν το στίγμα μίας επιχείρησης, συμβάλλοντας στην αύξηση των πελατών και των κερδών της.

3. Επενδύστε στη λειτουργικότητα και την εργονομία του χώρου

Εκμεταλλευτείτε σωστά τις δυνατότητες ενός άδειου χώρου. Η διάταξη των επίπλων, εκτός από λειτουργική, θα πρέπει να είναι ανάλογη με το μήνυμα που θέλετε να δώσετε. Κάθε χώρος πρέπει να είναι φιλικός προς το χρήστη. Η σωστή μελέτη του χώρου συντελεί στο να προσφερθεί στον πελάτη η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Tip: Για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να προηγηθεί αρχιτεκτονική μελέτη από έμπειρο ειδικό.

4. Διακόσμηση επαγγελματικού χώρου και χρωματική μελέτη

Το χρώμα αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία του μάρκετινγκ στον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης, αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό εργαλείο που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε χώρου, αναδεικνύοντας το χαρακτήρα του. Μία πλήρης χρωματική μελέτη περιλαμβάνει χρώματα τοίχων, υλικά, επενδύσεις, δάπεδα, κουφώματα, φωτιστικά, έπιπλα, χαλιά, πίνακες και έργα τέχνης, κουρτίνες, καθώς και υφάσματα επιπλώσεων.

5. Τα κατάλληλα υφάσματα επιπλώσεων

Στην διακόσμηση επαγγελματικού χώρου, τα υφάσματα των επαγγελματικών χώρων δεν αποτελούν απλά ένα διακοσμητικό στοιχείο. Η επένδυση των επίπλων και του χώρου με τα κατάλληλα υφάσματα είναι εκείνη που καθορίζει την διακριτή αισθητική ταυτότητα του, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Κάθε επισκέπτης του έρχεται σε άμεση επαφή μαζί τους, καθώς αισθάνεται την υφή και την ποιότητά τους.

+1. Ο ιδανικός συνεργάτης στην διακόσμηση επαγγελματικού χώρου

διακόσμηση επαγγελματικού χώρου

Η αναζήτηση του επαγγελματία που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας την διακόσμηση του δικού σας επαγγελματικού χώρου δεν αποτελεί απλή υπόθεση. Επιλέξτε τον δικό σας συνεργάτη επενδύοντας στη φήμη, την εμπειρία και τα αισθητικά αποτελέσματα των διακοσμητικών project του. Η IOANNIDIS Fabrics, έχοντας βαθιά γνώση του αντικειμένου σας εγγυάται το κορυφαίο επαγγελματικό αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας συμβουλέψουν για δεκάδες θέματα, από την τελευταία τάση στην διακόσμηση έως και την μικρότερη λεπτομέρεια ενός τεχνικού χαρακτηριστικού. Εκτός όμως από τα επώνυμα ποιοτικά υφάσματά μας, ένα ακόμα στοιχείο που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι το after sales service μας. Στόχος μας να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, καλύπτοντας αξιόπιστα οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί στο μέλλον.

Αυτή η δουλειά μας εμπνέει.

Και την κάνουμε με συνέπεια από το 1965.

IOANNIDIS Fabrics

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις