ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκη ζητά να κηρυχθεί ο Δήμος Νοτίου Πηλίου!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκη ζητά να κηρυχθεί ο Δήμος Νοτίου Πηλίου!

Δώρα Μιχαήλ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Δήμος Νοτίου Πηλίου να κηρυχτεί με έγγραφο που θα αποστείλει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Δήμαρχος Ν. Πηλίου Νικ. Φορτούνας, σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι στον Δήμο υπάρχουν πολλά προβλήματα, Το σχολείο στο Τρίκερι δε λειτούργησε, ενώ από την έντονη βροχόπτωση φερτές ύλες έχουν προκαλέσει προβλήματα σε διάφορους δρόμους. Συνεργεία της Π.Ε. Μαγνησίας και του Δήμου επιχειρούν προκειμένου όπως είπε “να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις ζημιές. Έχουμε κατολισθήσεις σε αγροτικούς δρόμους, ενώ προβλήματα έχουμε και με φερτές ύλες σε δρόμους. Πραγματικά αυτή τη φορά έχουμε πληγεί σε μεγάλο βαθμό”.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Κουτσάφτης, ανέφερε ότι στην περιοχή από χθες το πρωί ξεκίνησε έντονη βροχόπτωση, ενώ στα Χάνια έχει πάνω από μισό μέτρο χιόνι.
Επίσης, σύμφωνα με τον Δήμαρχο έχουν παρουσιαστεί μικρές κατολισθήσεις μέσα σε οικισμούς, ενώ υπάρχει σοβαρή κατολίσθηση εκτός Δήμου προς Λαμπινού. Επιπλέον μπλόκαρε για λίγη ώρα λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, ενώ αλυσίδες χρειάζονται στα ορεινά.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις