ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μόλις άνοιξε για να κάνει χαρούμενους τους άντρες- Δες που! (ΦΩΤΟ)

Μόλις άνοιξε για να κάνει χαρούμενους τους άντρες- Δες που! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Επιτέλους! Μια είδηση που θα κάνει χαρούμενους τους άντρες της παρέας, που νιώθουν λίγο παραμελημένοι, αφού οι επιλογές τους στην πόλη για ρούχα και παπούτσια είναι σαφώς λιγότερες από αυτές που αφορούν τις γυναίκες!

Όμως ήρθε το Senior για να το αλλάξει αυτό, δίνοντας σας πολλές κλασσικές και σύγχρονες επιλογές για να είστε ντυμένοι στην καθημερινότητα σας, στιλάτα και ποιοτικά!

Eίναι το “αδερφάκι” του ήδη πετυχημένου Juicy στην Σπυρίδη και άνοιξε ακριβώς δίπλα του, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν αποδείξει ότι ξέρουν καλά την αγορά, τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, καλύπτοντάς τους πάντα στο 100%!

Δε μένει παρά να βρεθείτε στο κατάστημα και να ανακαλύψτε την υπέροχη συλλογή τους, την οποία έχουν φτιάξει με γνώσεις, εμπειρία και πολλή αγάπη, έχοντας καταφέρει συνεργασίας με πολύ καλές εταιρείες και πάνω απ όλα ποιοτικές!

Πολλές επιλογές σε σχέδια και άριστη σχέση ποιότητας και τιμής!

Ξέρετε λοιπόν από που θα είστε ντυμένοι φέτος οι άντρες της παρέας; Από το Senior φυσικά, όσο για τις γυναίκες, ξέρετε που θα πάτε για να ντύσετε τους άντρες σας ξεχωριστά.

Να μη ξεχάσω το καλύτερο! Ξέρω ότι λόγω των ημερών ψάχνετε δωράκια, γι αυτό και θα τονίσω πως θα βρείτε πολλές επιλογές και σε αξεσουάρ, όπως πορτοφόλια, τσάντες, ζώνες, γραβάτες και όχι μόνο, για τον κουμπάρο, τον Γιώργο που γιορτάζει και όλες σας τις υποχρεώσεις!

Καλό μας Πάσχα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις