ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα νέα υπερσύγχρονα αυτόματα πλυντήρια, μας κάνουν οικονομία και τη ζωή μας πιο εύκολη!

Τα νέα υπερσύγχρονα αυτόματα πλυντήρια, μας κάνουν οικονομία και τη ζωή μας πιο εύκολη!

Newsroom

Wash Alone, στην 2ας Νοεμβρίου 101! Ήρθε για να μας λύσει τα χέρια!

Δεν έχει σημασία αν δεν είσαι φοιτητής, φαντάρος ή εργένης, γιατί ακόμα και εγώ που είμαι νοικοκυρά με πλυντήριο στο σπίτι μου, έγινα fun του Wash Alone, γιατί μου κάνει οικονομία και γιατί τόσο σωστά και ολοκληρωμένα που έχουν στήσει το όλο concept κάνουν και τη ζωή μου πιο εύκολη!

Αρχικά μπαίνεις μέσα και μπορείς να χαλάσεις τα χαρτονομίσματά σου, σε αυτόματο μήχανημα κάνοντας ψιλά. Μετά μπορείς να κάτσεις και να δεις τηλεόραση ή να συνδεθείς στο wifi και να περάσεις την ώρα σου μέχρι να τελειώσει το πλυντήριο σου.

Το ακόμα καλύτερο; Τα πλυντήρια κλειδώνουν, οπότε μπορείς αυτό το μισάωρο να πεταχτείς στο μάρκετ, να πας να πληρώσεις κάποιο λογαριασμό ή να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο!

Τρία 10κιλα πλυντήρια και 3 στεγνωτήρια και ένα 18κιλο πλυντήριο και επίσης 18κιλο στεγνωτήριο!

Στο 18κιλο μπορώ να βάλω και θα βάλω το έχω κανονίσει, 2 κουβέρτες. Θα τις πλύνω, θα τις στεγνώσω και θα φύγω. Μου βγαίνει αρκετά πιο οικονομικά από το να τις πάω για καθάρισμα οπουδήποτε αλλού!

Δε χρειάζεται να έχεις μαζί σου απορρυπαντικό και μαλακτικό, αφού αυτά μπαίνουν αυτόματα στη σωστή δόση, ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί πως σε κάθε πλύση γίνεται δύο φορές απολύμανση!

Τα νέα αυτόματα πλυντήρια της πόλης, που έχουν φέρει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που υπάρχει, είναι κυριολεκτικά η καλύτερη λύση ειδικά αυτή την περίοδο που πλένουμε παπλώματα, κουβερτοπαπλώματα κλπ…

Η καλύτερη λύση αν σου χάλασε το πλυντήριο και δεν μπορείς άμεσα να πάρεις ή αν δεν έχεις καθόλου!

Το Wash Alone, θα σου λύσει τα χέρια χωρις να σου αδειάσει την τσέπη!

Ανοιχτά καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι και πολύ αργά το βράδυ. Τι και αν θέλεις να βάλεις μπουγάδα στις 11 το βράδυ; Στο Wash Alone, μπορείς!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις