ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι επώνυμοι που λατρεύουν το Πήλιο!

Οι επώνυμοι που λατρεύουν το Πήλιο!

Newsroom

Πέρυσι το καλοκαίρι το Πήλιο κυριάρχησε στις επιλογές των ταξιδιωτών, επωνύμων ή μη. Κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος και είπαμε να κάνουμε ένας….φλασμπακ!

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί διάσημοι, ο καθείς στον τομέα του, αλλά ιδιαίτερα από τον καλλιτεχνικό χώρο, λάτρεψαν το Πήλιο με την πρώτη ματιά.

Δεν είναι δε λίγοι αυτοί που επένδυσαν στο βουνό των Κενταύρων και απέκτησαν εξοχική κατοικία σε έναν τόπο που ενδείκνυται για χαλάρωση, ξεκούραση, διακριτικότητα, απέραντης ομορφιάς.

Οι Μηλιές, που μπήκαν ευρέως στο ραντάρ των celebrities, λόγω της εξοχικής κατοικίας του Αντώνη Ρέμου, μαγνήτισαν την εξαιρετική ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου που δημιούργησε έναν ζεστό χώρο, ένα καφενείο με το πρωτότυπο όνομα «Το Ρόδο και το Αηδόνι».

Στην συγκεκριμένη περιοχή διατηρούν εξοχικές κατοικίες πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και ερμηνευτές, μεταξύ αυτών η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, ανάγοντας τις Μηλιές σε τόπο συνάντησης επωνύμων της τέχνης και του πολιτισμού.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια κατοικία στον Λαύκο διατηρεί ο διμοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς. Στο γαλήνιο αυτό τόπο έχει εγκατασταθεί και ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης, που ασχολείται καθημερινά με τα μελίσσια του και επιστρέφει στην Αθήνα μόνο για να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο θεατρικό έργο. Ησυχαστήριο διαθέτει στο Πήλιο ο χαρισματικός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου. Σε συνέντευξή του είχε πει: 

“Το Πήλο είναι η φωλιά μας. Είναι μαγικό μέρος, όπως και οποιοδήποτε μέρος στο Πήλιο, είναι παράδεισος. Νιώθεις την ατμόσφαιρα, λες σ’ αυτό το βουνό σίγουρα ζούσε ο Κένταυρος! Νομίζεις ότι θα εμφανιστεί από κάπου”.


Λάτρεις του Πηλίου είναι επίσης η Τένια Μακρή, ο Τέρενς Κουίκ, όπως και η τραγουδίστρια, Αποστολία Ζώη, που μεγάλωσε στον Βόλο.


Φέτος το καλοκαίρι, διάσημα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και της πολιτικής, όπως η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η Άννα Βίσση, η Μαρία Καβογιάννη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Υρώ Μανέ, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και πολλοί άλλοι, πέρασαν όμορφες στιγμές στον ευλογημένο αυτό τόπο.


Δεν έλειψε ούτε η Δέσποινα Βανδή, η οποία γιόρτασε στο Πήλιο την ονομαστική της εορτή, παρέα με καλούς και διάσημους φίλους της. Παρούσες η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Λεκάκη (σ.σ. επισκέφτηκαν Πλατανιά, Κόττες). Το παρών έδωσε και ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου που έκανε τις βουτιές του στα νερά του Παγασητικού με εξορμήσεις σε Μπούφα και Άφησσο.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις