ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συνεργασία Σκλαβενίτη με e-food για τις online παραγγελίες

Συνεργασία Σκλαβενίτη με e-food για τις online παραγγελίες

Newsroom

Συνεργασία με την πλατφόρμα e-food ξεκίνησε η αλυσίδα Σκλαβενίτης με στόχο την διεύρυνση των υπηρεσιών διανομής για τους πελάτες της και την κατ’ οίκον παράδοση των e-παραγγελιών που δέχεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας caremarket.gr.

Η συνεργασία ξεκίνησε ήδη πιλοτικά αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Περιστερίου ενώ ο στόχος είναι την επόμενη εβδομάδα να καλυφθεί όλη η Αττική και οι τηλεφωνικές παραγγελίες. Η αλυσίδα βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές, στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε.

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, σήμερα τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, στόχος είναι η Σκλαβενίτης να δράσει ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη.

Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα e-food.gr θεωρείται ηγέτης στην εγχώρια αγορά του online delivery φαγητού, η οποία μέχρι και πριν την κρίση του κορονοϊού σημείωνε ραγδαία ανάπτυξη. Υπολογίζεται ότι εκτελεί πάνω από 1,5 εκατ. παραγγελίες τον μήνα και συνεργάζεται με 5.800 καταστήματα πανελλαδικά. Από το 2015 ανήκει στην γερμανική εταιρεία Delivery Hero.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις