ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καταγγελία: Αλυσίδα καλλυντικών στον Βόλο είναι ανοιχτά!

Καταγγελία: Αλυσίδα καλλυντικών στον Βόλο είναι ανοιχτά!

Newsroom

Λάβαμε την παρακάτω καταγγελία αναγνώστη και την δημοσιεύουμε όπως ακριβώς έφτασε σ εμάς, δίνοντας όμως και απάντηση στη συγκεκριμένη καταγγελία, που παρακαλώ, πριν σχολιάσετε, να διαβάσετε:

“ΒΟΛΟΝΑΚΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ….. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ????ΑΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ”

Η απάντηση μας:

Σβήσαμε όπως πάντα κάνουμε στις καταγγελίες, τ όνομα της επιχείρησης, παρόλο που σε αυτή την περίπτωση, η καταγγελία ισχύει και ναι, η συγκεκριμένη αλυσίδα παραμένει ανοιχτή.

ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΟΜΩΣ, βάση των ΚΑΔ που το κράτος επιτρέπει την λειτουργία τους. Μια επιχείρηση μπορεί να λειτουργεί με περισσότερους από έναν ΚΑΔ. Για να μη σας μπερδέψω με οικονομικούς όρους, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι μπορεί να μην επιτρέπεται μια επιχείρηση καλλυντικών να είναι ανοιχτά με βάση όσα το κράτος ανακοίνωσε, αλλά αν αυτή η επιχείρηση έχει μεταξύ των δραστηριοτήτων της κωδικό που επιτρέπεται με βάση τα μέτρα να λειτουργήσει, τότε μπορεί να συνεχίσει κανονικά.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΩΣΤΟΣΟ, ας το κρίνει ο καθένας με βάση τον δικό του αξιακό κώδικα.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις