ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σε είδα Αντιδήμαρχε να πίνεις καφέ και να παλεύεις με την αδικία!

Σε είδα Αντιδήμαρχε να πίνεις καφέ και να παλεύεις με την αδικία!

Δώρα Μιχαήλ

Τον πιο πετυχημένο Αντιδήμαρχο της σημερινής Δημοτικής Αρχής πετύχαμε για καφέ στο Βολονάκι, Θανάση Σταυρίδη όπως πάντα συνοδευόμενο από τη πανέμορφη και πάντα γλυκιά σύζυγο του Αγγελική!

Όχι δεν είναι τόσο χαλαρός όσο φαίνεται, καθώς τρέχουν πολλά έργα ταυτόχρονα στο Βόλο και άλλα τόσα που προγραμματίζονται και θ αλλάξουν την εικόνα της πόλης μας!!!

Δεν ήταν λίγοι οι συμπολίτες μας που τον πλησίαζαν για να τον ευχαριστήσουν για τις μονοδρομήσεις της Ζάχου και της Καραμπατζάκη. Έργο που μπορεί να ξεσήκωσε αντιδράσεις, ωστόσο σύμφωνα με όσα ακούσαμε από κατοίκους της Ζάχου, θα εξισορροπήσει αδικίες καθώς όπως σημείωσαν: “Εμείς είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας να έχουμε διπλή κυκλοφορία; Επίσης είναι διευκόλυνση για τη κυκλοφορία, δε γίνεται να κάνουμε ολόκληρους γύρους για να φτάσουμε στο προορισμό μας”!

Ο Αντιδήμαρχος χάρηκε ιδιαίτερα που οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι το έργο αυτό γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αδικηθεί κανένας, πράγμα που αποτελεί γενικότερα προτεραιότητά του.

Πάντως Αντιδήμαρχε, νομίζουμε πως μπορείς να βρεις έναν εναλλακτικό τρόπο ν αφήσεις ευχαριστημένους και τους κατοίκους της Καραμπατζάκη.

Είμαι βέβαιη πως αν είναι εφικτό θα το κάνεις με επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις