ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Ασημίνα συνάντησε την πεθέρα- Στιλ για 7 θανάσιμες πεθερές!

Η Ασημίνα συνάντησε την πεθέρα- Στιλ για 7 θανάσιμες πεθερές!

Newsroom

Από την Ασημίνα Γεωργάκου

Μοντέλο: Άννα Τζάνη

Στον ρόλο της πεθεράς: Μίνα Σιώμου

Ενδυματολογικές επιλογές, από την Elisavet Samara στη Αντωνοπούλου, μεταξύ της Ερμού και της Σωκράτους!

Υποδήματα: Από το μοναδικό “Χαρχαρής“, Αντωνοπούλου με Ερμού

Αξεσουάρ: Just Accessories, Σπυρίδη μεταξύ Σωκράτους και 28ης Οκτωβρίου

Μακιγιάζ: Στο Dust +Cream με προϊόντα Dust +Cream

7 Θανάσιμες Πεθερές…

1)η ανακατώστρα

2)η ύπουλη οχιά

3)η κολλημένη με το γιόκα

4)η χήρα

5)η τσιγκούνα

6)η καρδιακή

7)η αγία 

    Σου λένε κάτι οι χαρακτηρισμοί; Ούτε ψήλος στο κόρφο σου και καλύτερα μη σου τύχει!!

   Αναπόφευκτο αγάπη μου, φιρί  φιρί  το πήγαινες!!! Λύσσαξες να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου… και  πρώτο ραντεβού  βγήκες και του Αγίου Βαλεντίνου γιόρτασες με καρδούλες και βεγγαλικά ,μέχρι και νεγκλιζέ νυφιάτικα φόρεσες όλο υπονοούμενο… Ότι μπορούσες  έκανες!!!! Τι να κάνει ο έρμος;;; σε καψουρεύτηκε!!! Αργά για δάκρυα μάνα μου!!

Ο άντρας πόθος, θέλει να το πάει ένα βήμα παραπέρα και αποφασίζει να σου γνωρίσει τη μάνα του με δόξα και τιμή. Λυπάμαι για σένα ,την πάτησες!!! Εδώ που τα λέμε, όχι ότι εσένα σου πέφτει πλάκωμα ,είσαι και εσύ μία από όλες μας που ζει για τη στιγμή αυτή, νομίζοντας πως αυτή η κίνηση ματ, θα την καθιερώσει και θα την εδραιώσει για τα καλά στη καρδιά και στη ζωή του αγαπημένου της .

Αυτό που δεν ξέρεις όμως ,είναι τι σε περιμένει!!! Πας να τα βάλεις με τα σίδερα… Πολλά κορμιά έχουν πέσει και πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτά τα αθώα κοριτσάκια που μεγάλωσαν και έφεραν στο κόσμο καλομαθημένα αγοράκια!!! Οι φερόμενες ανά τον κόσμο ΠΕΘΕΡΕΣ!!! Και  μη σου τύχει η περίπτωση αυτής, που ισχυρίζεται πως δεν γεννήθηκε ακόμα η κάρια νύφη που θα πάρει το γιο της μακριά από αυτήν και θα την κατεβάσει από τον θρόνο της!!!

   Εντάξει μη ταράζεσαι ,μπορεί μία στο εκατομμύριο να πέσεις και σε καλή περίπτωση. Πάντα στο κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!!! Όπως και να χει ΠΡΟΣΕΧΕ!! Κοίτα τουλάχιστο αυτή τη μέρα η εμφάνιση σου να είναι προσεγμένη και η συμπεριφορά σου προσεκτική, γιατί ότι στυλ κι αν πρεσβεύει και όσο προχωρημένη μπορεί να είναι η μητέρα του αγαπημένου σου δεν παύει να είναι ΠΕΘΕΡΑ αγάπη μου!!!

Να θυμάσαι δε, πως μπορεί εσύ να ξέρεις τα πάντα για τις θανάσιμες πεθερές, αλλά από την άλλη, πολλά λέγονται και για τις ΤΣΑΟΥΣΕΣ νύφες! Είναι σίγουρα υποψιασμένη και ακονίζει τα ξίφη της! Γι αυτό προφυλάξου!!! Όχι όλα φόρα παρτίδα από την αρχή. Κράτα  χαρακτήρα .Να είσαι ο εαυτός σου και μια σκάλα παρακάτω, μην πας να τα βάλεις μαζί της εξαρχής επ ουδενί!! Κοίτα να είσαι ευγενική ,πρόθυμη, χαμογελαστή και απέφυγε το overdressed και το βαρύ μακιγιάζ!!

   Λαμπερή επιδερμίδα, λίγο ρουζ, μάσκαρα, ελαφρύ περίγραμμα ματιών, προτίμησε τις γήινες αποχρώσεις σκιών και nude peach-pink κραγιόν. Απέφυγε σίγουρα  τα cat-eye και τα έντονα κόκκινα κραγιόν. Το μυαλό της γλυκιάς σου πεθερούλας αυτόματα θα σκεφτεί ότι αυτά τα κατακόκκινα χείλη φιλάνε τον κανακάρη της και αυτό θα την εξοργίσει!!!

   Οι ενδυματολογικές σου επιλογές θα πρέπει να συνάδουν λίγο και με το στυλ της πεθεράς, γι αυτό φρόντισε πριν τη συναντήσεις να μάθεις τα πάντα γι αυτή!!! Ο Άντρας πόθος θα σε κατατοπίσει! Τώρα αν έχει και λογαριασμό στο facebook, ακόμα καλύτερα ΞΕΣΚΟΝΙΣΕ ΤΟΝ!!! Δε μπορεί για παράδειγμα αν η πεθερά είναι νεαρή –trendy-τρελάρα να εμφανιστείς εσύ με σινιόν, ταγιέρ και πέρλα ,θα σε μισήσει !!!

   Εμείς επιλέξαμε τη SUPER Elisavet Samara, γιατί εκεί βρήκαμε απίστευτα ρούχα ,άψογη ποιότητα και το σημαντικότερο, για όλες τις περιστάσεις ,ηλικίες και φυσικά για όλους τους τύπους πεθερών!!!! Παίξαμε με casual chic ,fashion, trendy ,elegant εμφανίσεις και το διασκεδάσαμε απίστευτα! Θα μπορούσαμε να καθόμαστε με τις ώρες και να φτιάχνουμε συνδυασμούς καθώς η ποικιλία ενδυμάτων της Elisavet Samara  είναι μεγάλη και δεν ξέραμε τι να επιλέξουμε!!! Σε ευχαριστούμε αγαπημένη, μας  έβγαλες  ασπροπρόσωπες!!!

   Κορίτσια μου, εμείς ότι μπορέσαμε κάναμε!!! Από κει και πέρα θα σας χρειαστεί και λίγη ΤΥΧΗ !!!!!

  Και προς θεού μην προσποιηθείτε για κανένα λόγο γιατί το ένστικτο της μάνας είναι αλάνθαστο και τότε ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!!

Τα θελες και τα παθες!!!!

Ραντεβού στο γάμο!!!! 

Δες τα στιλ που εφτιαξε η Ασημίνα και ακολούθησε αυτό που πιστεύεις, ότι ταιριάζει στη πεθερά, σύμφωνα με την έρευνα που έκανες! 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις