ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Zώγας: Επιδίωξη μας μια Θεσσαλία με όραμα και προοπτική!

Zώγας: Επιδίωξη μας μια Θεσσαλία με όραμα και προοπτική!

Newsroom

Του Γιώργου Ζώγα

Υπ.Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νίκο Τσιλιμίγκα

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες και να αναδείξουν οι πολίτες της Θεσσαλίας νέα Περιφερειακή Διοίκηση. Ίσως οι περισσότεροι να έχουν αποφασίσει ήδη ποιον συνδυασμό θα επιλέξουν, αλλά ποια είναι τα πραγματικά κριτήρια που θα γείρουν την πλάστιγγα στον έναν ή στον άλλο υποψήφιο;

Πιστεύω, ότι οι πολίτες, ειδικά οι νέοι, έχουν μία άλλη θεώρηση των πολιτικών ζητημάτων και της καθημερινότητάς τους, έχουν κουραστεί από το τετριμμένο ύφος ων υποψηφίων οι οποίοι συνήθως κουβαλάνε μαζί τους παλαιάς κοπής επιχειρήματα και προτάσσουν επικοινωνιακές τακτικές εντυπωσιασμού. Γι’ αυτό, οι πολίτες της Θεσσαλίας, οι νέοι και οι νέες, θα πούνε όχι στην ανακύκλωση των ίδιων προσώπων όταν βρεθούν μπροστά στις κάλπες και θα αποφασίσουν για ένα πραγματικά ελπιδοφόρο αποτέλεσμα με προοπτική για το μέλλον όλων.

Μπροστά στις κάλπες οφείλουμε να πούμε όχι στις κούφιες υποσχέσεις και στα κενά λόγια και να υλοποιήσουμε το σχέδιό μας από την πρώτη ημέρα όπου οι πολίτες θα μας έχουν δώσει την εντολή να αλλάξουμε ρότα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ένα σχέδιο που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια και στην καθημερινή προσπάθεια επίλυσης των κοινών προβλημάτων μας και δεν θα στηρίζεται απλά στις προεκλογικές χάρες.

Το δικό μας μήνυμα προς όλους και όλες ενόψει των κρίσιμων εκλογών για την Περιφέρεια Θεσσαλίας – και δέσμευσή μας – είναι ότι τις προτεραιότητες της θητείας μας θα τις θέτουν οι ίδιοι οι πολίτες, οι άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, της εργασίας, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τις ζοφερές συνέπειες της ανεργίας, ο νέος και η νέα που επιχειρούν τα πρώτα τους βήματα στον επαγγελματικό στίβο.

Για όλους αυτούς, η προσπάθειά μας για μια Θεσσαλία πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη, με όραμα και προοπτική, θα είναι η μοναδική επιδίωξή μας.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις