ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ γιόρτασε την Ημέρα των Νεκρών! (ΦΩΤΟ)

Το ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ γιόρτασε την Ημέρα των Νεκρών! (ΦΩΤΟ)
Newsroom

Newsroom

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στο Αχίλλειον στο Βόλο, η Μεξικάνα καθηγήτρια ισπανικής γλώσσας Αδελίνα Χιμένεζ μαζί με την ομάδα «Heblando Espanol» διοργάνωσαν μία εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην «Ημέρα των Νεκρών» τη σπουδαιότερη ίσως πράδοση του Μεξικού.

Κάθε χρόνο το διήμερο 1-2 Νοεμβρίου στο Μεξικό αλλά και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής εορτάζεται το «ξύπνημα των νεκρών».

Η Αδελίνα Χιμένεζ τηρεί το συγκεκριμένο έθιμο τιμώντας την μνήμη των αγαπημένων της προσώπων όχι όμως με τρόπο πένθιμο αλλά με μουσική, κεράσματα και γλυκά προσεγγίζοντας τον θάνατο με έναν τρόπο διαφορετικό από τον συνηθισμένο.

Οι σπουδάστριες της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ μαζί με την εκπαιδεύτρια τους και Makeup artist της σχολής Τριαντάρη Μάχη ήταν εκεί και έκαναν το εντυπωσιακό μακιγιάζ των ηθοποιών.

Οι σπουδάστριες της Αισθητικής έδειξαν μεγάλη προθυμία,επαγγελματισμό και συνέπεια εντυπωσιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους με την υψηλή αισθητική τους και τις ικανότητές τους στο μακιγιάζ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις