ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στις Άσπρες Πεταλούδες ο Π.Μπέλλος

Στις Άσπρες Πεταλούδες ο Π.Μπέλλος

Newsroom

Την Πέμπτη 11/04/2019 ο κ. Πέτρος Μπέλλος, Πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας με τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” επισκέφτηκε το Ίδρυμα ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Μπακαλιάνο Αθανάσιο και το προσωπικό.

  Στο πλαίσιο της επισκέψεως πραγματοποιήθηκε ξενάγηση από την ψυχολόγο κα Βεργούλια Χρύσα στην ανακαινισμένη Μονάδα Πολυαισθητηριακού Περιβάλλοντος και τις πρότυπες θεραπευτικές αίθουσες (Sensory & Snoezelen room), έργο που υλοποιήθηκε χάρη στην ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

            Στη συνέχεια, οι περιθαλπόμενοι του Ιδρύματος υποδέχθηκαν τον κ. Πέτρο Μπέλλο στις αίθουσες δημιουργικής απασχόλησης, όπου αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες όπως θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, χειροτεχνίες, μουσική.

            Τέλος ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, παρουσία όλου του προσωπικού αναφέρθηκε στην καθημερινή και υπέρτατη προσπάθεια που καταβάλλεται για την άρτια και εύρυθμη λειτουργία του χώρου και τη διασφάλιση των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την ποιοτική διαβίωση των περιθαλπόμενων.

            Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, η Διοικούσα Επιτροπή και τα στελέχη του Ιδρύματος έχουν θέσει ως αναπτυξιακούς στόχους τόσο την ανακαίνιση του Οικοτροφείου, όπου διαβιούν οι 50 περιθαλπόμενοι του χώρου όσο και η ανακαίνιση της δεύτερης πτέρυγας όπου στεγάζονται οι αίθουσες δημιουργικής απασχόλησης.

            Ως ένα από τα άλυτα προβλήματα που διαιωνίζονται στο πέρασμα του χρόνου, αποτελεί η κατασκευή της γέφυρας στο χείμαρρο Ξηριά, η απουσία της οποίας δυσχεραίνει σημαντικά την προσβασιμότητα του Ιδρύματος τους χειμερινούς μήνες, έργο ζωτικής σημασίας που θα διασφαλίσει την ομαλή και απρόσκοπτη μετακίνηση από και προς το Ίδρυμα.

            Ο κ. Πέτρος Μπέλλος, αφού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ιδρύματος και το Προσωπικό, ενημέρωσε πως η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί και ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, πως πρόθεση της Περιφέρειας είναι να επιλύσει σύντομα το θέμα. 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις