ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με τη Νίκη γιατί…

Με τη Νίκη γιατί…

Δώρα Μιχαήλ

Με τη νίκη, Νίκη…της ευχόμαστε καθημερινά, όλοι οι φίλοι και οι συνεργάτες της στο ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ!

Η Νίκη Ζούζουλα είναι ένα πολύ νέο κορίτσι, που συνεχώς βελτιώνεται και εξελίσσεται με συνεχόμενη επιμόρφωση και κυνηγώντας νέες εμπειρίες που θα την εξελίξουν ως άνθρωπο και ως επαγγελματία!

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στα 23 της χρόνια!!!!

Σήμερα διεκδικεί την ψήφο μας, όντας υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό!

Μεγάλωσε το Νότιο Πήλιο, όπου αγαπά πολύ και ζει στον Βόλο!

Βέβαια επειδή η οικογένεια της ασχολείται με τον τουρισμό, που η ίδια αγαπά πολύ και θέλει να υπηρετήσει και πιο δυναμικά, βρίσκεται συνεχώς στο λατρεμένο της Πήλιο!

Στόχος της μέσα από την εκλογή της και γνωρίζοντας από μέσα όλα τα προβλήματα που ζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και της εστίασης που έχει άμεση σχέση με αυτόν, είναι να προωθήσει λύσεις, αλλά και προτάσεις για την τόνωση του, αλλά κυρίως να προωθήσει προτάσεις που θα κάνουν το Πήλιο, τον απόλυτο τουριστικό προορισμό, μέσα από έργα υποδομής, αλλά και σωστό marketing!

Mε τη Νίκη, ναι με τη Νίκη Ζούζουλα, γιατί ζώντας την στο εργασιακό της περιβάλλον, είδα έναν άνθρωπο που αγαπά την ευθύνη. Έναν άνθρωπο που δεν φοβάται την δουλειά. Έναν άνθρωπο που διαχειρίζεται ψύχραιμα της κρίσεις, δίνοντας λύσεις. Μια γυναίκα δυναμική και αποτελεσματική!

Μια γυναίκα, που την έζησα ν αναλαμβάνει περισσότερες αρμοδιότητες από αυτές που της αναλογούν. Μια γυναίκα που ξέρει να συνεργάζεται, να συντονίζει, να οργανώνει και να εμπνέει τους συνεργάτες της!

Έχει όλες τις ικανότητες, όλα τα ταλέντα και τη βούληση να πετύχει τους στόχους της, βοηθώντας την Μαγνησία μας!

Νίκη μου, με τη νίκη, για τη νίκη της Μαγνησίας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις