ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με στεφάνι και γλυκά στα σώματα ασφαλείας & στο Νοσοκομείο ο Γ.Τόρης!

Με στεφάνι και γλυκά στα σώματα ασφαλείας & στο Νοσοκομείο ο Γ.Τόρης!

Δώρα Μιχαήλ

Ο Γιώργος Τόρης είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που είχα τη τύχη να γνωρίσω πρόσφατα. Μέσα από το επιχειρηματικό ρεπορτάζ ήξερα πως πρόκειται για έναν συνεπή επαγγελματία και ένα όνομα συνώνυμο της εντιμότητας και της συνέπειας.

Ήξερα επίσης, από εργαζόμενους του, ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Αν τους ακούσεις να μιλούν για τον εργοδότη τους Γιώργο Τόρη, θαρρείς πως μιλούν για τον πατέρα τους. Τέτοια αγάπη και αυτό είναι τόσο σπάνιο.

Ένας άνθρωπος παλιά κοπής, φτασμένος αλλά με τα πόδια στο πάτωμα και τα μυαλά στο κεφάλι. Με χιούμορ, αξίες και ήθος!

Τον γνώρισες, απλά τον λάτρεψες και αυτό γιατί έχουμε ξεχάσει από τέτοιας πάστας ανθρώπων!

Σήμερα και ενώ όλοι γλεντούσαν και έπιναν, ο ίδιος σεβόμενος πάνα τον εργαζόμενο, βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, στο ΕΚΑΒ Βόλου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στον Κένταυρο, αλλά και στο Νοσοκομείο Βόλου!

Προσέφερε από ένα στεφάνι σε όλους και από ένα κουτί γλυκά, ως φόρο τιμής, στο γεγονός ότι γι αυτούς τους ανθρώπους δεν υπάρχει Πρωτομαγιά, αλλά πάνω και πέρα απ όλα είναι ο άνθρωπος, η ασφάλεια του και η υγεία του!

Ο Γ.Τόρης το αναγνώρισε και το τίμησε!

Μάλιστα τα στεφάνια συνόδευε η παρακάτω κάρτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, είπε μόνο ένα “Χρόνια Πολλά” και έφυγε, χωρίς να συζητήσει περαιτέρω, χωρίς να γνωστοποιήσει ή να θυμίσει ότι είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου στο πλευρό του Α.Μπέου και αυτή του η στάση δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη κίνηση του αυτή.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις