ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η διαφορά της είναι, ότι “είναι” και δεν “φαίνεται”!

Η διαφορά της είναι, ότι “είναι” και δεν “φαίνεται”!

Newsroom

Ίσως να μην έπρεπε να το γράψουμε, ειδικά από τη στιγμή που αντιληφθήκαμε ότι η ίδια δεν ήθελε να το κάνει γνωστό, αλλά μόνο και μόνο γι αυτό οι πράξεις της έχουν ακόμα μεγαλύτερη αξία και συμβολική σημασία.

Μάθαμε πως την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Βόλου και εκ νέου υποψήφια στο κεντρικό του Δήμου Βόλου, Ιώαννα Ζωμένου, διέθεσε σημαντικό κομμάτι του χρόνου της και βρέθηκε κοντά σε συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη από αγάπη και συντροφιά.

Η ίδια ως Πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Βόλου γνωρίζει καλά τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη διαβίωση τους, αλλά και ηλικιωμένους που ζουν μόνοι.

Πέρα λοιπόν από το γεγονός, ότι αποδέχθηκε τα προσκλητήρια όλων των συλλόγων που προσέφεραν αντικείμενα προς πώληση, με σκοπό τα χρήματα να δοθούν για καλό σκοπό, η ίδια μάθαμε πως βοήθησε σιωπηλά πολλές από αυτές τις οικογένειες.

Όμως δεν είναι τα υλικά που τους έδωσε και τους ενθουσίασαν, αλλά η συντροφιά που τους έκανε μαζί με την οικογένεια της, μια τόσο σημαντική μέρα.

Το μάθαμε από τους ίδιους και ψάξαμε στο προφίλ της στο facebook για να βρούμε φωτογραφίες, ωστόσο δεν είδαμε τίποτα και αυτό μας έκανε να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω, ν ανέβει στα μάτια μας ακόμα περισσότερο!

Γιατί η Ιώαννα Ζωμένου, “είναι” και δεν “φαίνεται”!

Κ.Ζωμένου, συγνώμη που δημοσιοποιούμε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που εσείς δεν το επιλέξατε, ωστόσο νομίζω είναι ένα καλό παράδειγμα, για το πως θα πρέπει να δείχνουμε την ανθρωπιά μας!

Πολλά μπράβο και καλή επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις