ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Newsroom

Πρόσφατα δημοσιεύσαμε συνέντευξη της Αντωνίας Καραγιάννη, Υποψήφιας Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό της Νάνσυ Καπούλα!

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τα εξαιρετικά σχόλια που άκουσα για την Αντωνία!

Γνωρίζοντας την, ένιωσα άμεσα οικεία και όμορφα. Είδα στα μάτια της την αγωνία για το “μέλλον” της πόλης μας. Σαν μητέρα θέλει το καλύτερο για το παιδί της!

Αυτό νιώσατε και εσείς, αυτό μου μεταφέρατε σχολιάζοντας την συνέντευξη της!

Είδα πως δεν φοβάται την ευθύνη, άλλωστε σηκώνει πολλές ευθύνες στην πλάτη της, εργάζεται από μικρή ηλικία και τα καταφέρνει άριστα!

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας λοιπόν, η γυναίκα που σε κάνει άμεσα να νιώσεις πως δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από εσένα, που μοιράζεται μαζί σου τους ίδιους φόβους, τις ίδιες στεναχώριες, τα ίδια άγχη για την καθημερινότητα και το μέλλον, αποφάσισε να κατέβει υποψήφια γιατί δεν της ταιριάζει “η κριτική του καναπέ”, γιατί θέλει αύριο μεθαύριο να κοιτά το παιδί της στα μάτια χωρίς καμία τύψη, θέλει να έχει δώσει το σωστό παράδειγμα, μα κυρίως να έχει κάνει τα πάντα για να γίνει η πόλη μας πιο “έξυπνη”, κρατώντας εδώ τα παιδιά της και φέρνοντας ακόμα περισσότερα εδώ για επενδύσεις, για σπουδές, για προσωπική ανάπτυξη μέσα από την ανάπτυξη της πόλης μας!

Το σημαντικότερο, αυτό που ξεχώρισα είναι πως κατάλαβα μέσα από τις απαντήσεις που έδωσε στις ερωτήσεις που της έθεσα, ότι πάνω και πέρα απ όλα βάζει την πόλη μας. Δεν βλέπει κανέναν ανταγωνιστικά, θεωρώντας ορθά πως στον αγώνα για έναν καλύτερο Βόλο, δεν περισσεύει κανείς!

Μάλιστα, δεν έκανε αυτό που κάνουν οι επαγγελματίες πολιτικοί ή άλλοι υποψήφιοι που μένουν στη στείρα αντιπολίτευση. Δεν μηδένισε το έργο της Δημοτικής Αρχής, δεν έκλεισε τα μάτια της μπροστά σε αυτά τα αυτονόητα που έγιναν, αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα, σχολιάζοντας όλα όσα θα μπορούσαν να γίνουν ή όλα αυτά που δεν έγιναν και το κόστος τους θα το πληρώσουμε αργότερα!

Ναι, τέτοιες γυναίκες θέλουμε. Γυναίκες της διπλανής πόρτας. Γυναίκες που δεν διαφέρουν σε τίποτα από εμάς. Γυναίκες όμως, που ξέρουν ν αναγνωρίζουν, που ξέρουν να κρίνουν με σεβασμό και ευγένεια, αλλά ταυτόχρονα να μη μένουν εκεί, να προχωρούν σε προτάσεις!

Επιτέλους, γιατί κουραστήκαμε να βλέπουμε υποψηφίους που κρίνουν, χωρίς να μας λένε, τι θα έπρεπε να γίνει και γιατί!!!

Αντωνία, είσαι μια από εμάς. Αντωνία το αξίζεις και γι αυτό σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Διαβάστε την συνέντευξη της Αντωνίας:
https://volonakinews.gr/magnisia/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD.html

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις