ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ένθερμη υποδοχή της Ζέττας Μακρή στη Σκιάθο!

Ένθερμη υποδοχή της Ζέττας Μακρή στη Σκιάθο!

Δώρα Μιχαήλ

Στη Σκιάθο που της επιφύλασσε ένθερμη υποδοχή και μια τεράστια αγκαλιά, από φορείς και κατοίκους, βρίσκεται από την Παρασκευή η πρώην Υφυπουργός Υγείας και Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας, Ζέττα Μακρή.

Η κ.Μακρή είναι λάτρης των Β.Σποράδων, αφού πάντα τις επιλέγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές και για ολιγοήμερες αποδράσεις, έτσι οι σχέσεις της με τους φορείς, τους επαγγελματίες και τους κατοίκους του νησιού είναι δυνατές, ειλικρινείς και διαχρονικές!

Αυτό όμως είναι που την κάνει, να είναι πάντα βαθιά ενημερωμένη για όλα τα προβλήματα των νησιών μας, τiς ελλείψεις, αλλά και τις ανάγκες!

Η κα.Μακρή συναντήθηκε με φορείς του νησιού, με κατοίκους, φίλους, ενώ βρέθηκε τόσο στο Μουσείο της Σκιάθου, όσο και στο Κέντρο Υγείας όπου συνομίλησε με το προσωπικό, καταγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί αλλά και τα αιτήματα των εργαζομένων εκεί.

Η ίδια τόνισε, πως ο Τουρισμός και η ανάπτυξη του, είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στην ατζέντα του κ.Μητσοτάκη, κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας μέρες της διακυβέρνησης του, ενώ σημείωσε ότι η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από υποδομές και σοβαρότητα!

Δείτε συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην Υφυπουργός, σε μέσο ενημέρωσης της Σκιάθου και στον Νίκο Τζούμα:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις