ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Tριήμερο στη Σκιάθο με γεύσεις Mama Mia! (ΦΩΤΟ)

Tριήμερο στη Σκιάθο με γεύσεις Mama Mia! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Έφτασε στη Σκιάθο ή είσαι ήδη εκεί;

Η ομορφιά του νησιού και η ονειρικές του παραλίες είναι οι βασικοί λόγοι που αγαπάμε τόσο πολύ το νησί του Παπαδιαμάντη!

Όμως μπορείς να ολοκληρώσεις το κάδρο, με το πιο πλούσιο, υγιεινό, νόστιμο και απολαυστικό πρωινό, κυρίως όμως με το καλύτερο γλυκό και παγωτό της Μαγνησίας, που θα το βρεις μόνο στη Σκιάθο και στα καταστήματα Mama Mia!

Kάνοντας την βόλτα σου στη Παπαδιαμάντη, σταμάτα στο Mama Mia απέναντι από την Εθνική τράπεζα!

Το κατάστημα τους ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα, που θα σου τραβήξει την προσοχή και κλέβει τις εντυπώσεις. Οι μυρωδιές θα σε πάρουν απ έξω και θα σε πάνε μέσα, όπου μπορείς ν απολαύσεις φυσικό χυμό, που θα γίνει μπροστά σου εκείνη την ώρα με τα φρούτα που εσύ θα επιλέξεις, ενώ μπορείς να συμπληρώσεις το πρωινό σου, με δεκάδες επιλογές πεντανόστιμες και φρέσκες, φτιαγμένες στον δικό τους παραδοσιακό φούρνο!

Το πιο δυνατό τους σημείο;

Τα γλυκά τους και τα παγωτά τους!

Φτιαγμένα με ταλέντο, μεράκι, αγάπη και τα καλύτερα υλικά της αγοράς!

Οι πάστες τους….κόλαση!

Το παγωτό τους;

Απλά ασύγκριτο! Διάλεξε από την τεράστια ποικιλία τους, ανάμεσα σε 20 και πλέον γεύσεις, όλες τους φτιαγμένες με φρέσκο γάλα ΕΒΟΛ!

Στη Σκιάθο πάμε για την ομορφιά της. Στην Σκιάθο πάμε για τις μοναδικές γευστικές εμπειρίες που μας χαρίζει η οικογένεια Βελετζάκου και το Mama Mia!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις