ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Αγοραστός θέλει τον Πέτρο Μπέλλο στο ψηφοδέλτιο του!

Ο Αγοραστός θέλει τον Πέτρο Μπέλλο στο ψηφοδέλτιο του!

Δώρα Μιχαήλ

Με μεγάλη χαρά χθες παρουσίασα την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “Ιππόκαμπος”.

Το σημαντικότερο γεγονός όμως ήταν ότι έγινε ο αγιασμός του λεωφορείου του Σωματείου, το οποίο αποκτήθηκε με πολύ κόπο, αλλά και με πολλή αγάπη από γνωστούς και άγνωστους δωρητές.

Μιλώντας για τον Ιππόκαμπο, από δημοσιογραφική διαστροφή αν θέλετε, αναφέρθηκα στις εκλογές, επισημαίνοντας ότι άνθρωποι σαν τον Πρόεδρο του Ιππόκαμπου, Πέτρο Μπέλλο, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν και έχουν απτά αποτελέσματα, δεν μπορεί να μένουν εκτός των ψηφοδελτίων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

“Εγώ αν ήμουν επικεφαλής θα σε είχα οπωσδήποτε στο ψηφοδέλτιο μου”, σημείωσα χαρακτηριστικά!

Λίγο αργότερα τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλία και εκ νέου Υποψήφιος, Κώστας Αγοραστός, ο οποίος έκανε μια ανακοίνωση έκπληξη, δηλώνοντας: Θα είναι ο Πέτρος ο Μπέλλος υποψήφιος μαζί μας”, με τον κόσμο που βρισκόταν στην αίθουσα να χειροκροτεί ασταμάτητα!

Ο Πέτρος Μπέλλος έμεινε άναυδος, όμως είμαι βέβαιη ή έστω έτσι ελπίζω πως επειδή η δοτικότητα είναι βασικό χαρακτηριστικό του, δεν θα πει “όχι”!

Αναμένεται βέβαια μεταξύ τους συνάντηση, που θα “κλειδώσει” την υποψηφιότητά του!

Πάντως, τ αντανακλαστικά του Περιφερειάρχη μας λειτουργούν άψογα και αυτό πρέπει να το καρπωθεί!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις