ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To πιο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής μόλις άνοιξε στον Βόλο!

To πιο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής μόλις άνοιξε στον Βόλο!

Δώρα Μιχαήλ

Harite!

Δύο χάριτες, η Ελπίδα και η Κατερίνα Λόη και μία ακόμα εσείς….είστε έτοιμες να ζήσετε ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς και αναζωογόνησης;

Που;

Μα φυσικά στο πιο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής που μόλις άνοιξε στον Βόλο!

Μ εμπειρία, κατάρτιση, τεχνογνωσία, αποτελεσματικότητα που ήδη διαθέτουν οι χάριτες μας, αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που δεν νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού σε ολόκληρη την Θεσσαλία, σας περιμένουν για να δημιουργήσετε μαζί την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Ολοκληρωμένες θεραπείες για πρόσωπο και σώμα, που θα σας χαρίσουν άμεσα αποτελέσματα, λάμψη, ομορφιά και το κυριότερο αυτοπεποίθηση!

Μόνιμο-ιατρικό μακιγιάζ, βλεφαρίδες, κρυοσάουνα, beauty light therapy, solarium ultrasun και άλλες πολλές μοναδικές θεραπείες και τεχνικές, που μέχρι τώρα δεν βρίσκατε στον Βόλο!!!

Γνωρίστε τον υπέροχο χώρο τους, μιλήστε μαζί τους για τις ανάγκες σας, επιλέξτε τον τρόπο που θα προχωρήσετε και ναι….το αποτέλεσμα θα σας επιβεβαιώσει!

Θα επιστρέψουμε, γιατί αξίζει τον κόπο, με αναλυτικό ρεπορτάζ για κάθε θεραπεία!!!

Harite, σ ευχαριστούμε που δεν μας άφησες κανέναν λόγο για να φεύγουμε πια εκτός πόλης για την περιποίηση μας και την ομορφιά μας!

Θα τους βρείτε στην Ιωλκού 18!

Τηλέφωνο: 24210-37070

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις