ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ανόρθωση και αυξητική γλουτών με bbl

Ανόρθωση και αυξητική γλουτών με bbl

Newsroom

Dr Nώντας Καποσίτας M.D, PhD
Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA

Website:
https://www.kapositas.gr/

Οι γλουτοί αποτελούν σήμερα την νέα τάση σε νέες και μεγαλύτερες γυναίκες. Ο λόγος είναι ότι τα Social media αλλά κυρίως το instagram οδήγησε τις γυναίκες να φωτογραφίζουν και το πίσω μέρος του σώματος. Είναι οι λεγόμενες φωτογραφίες belfies (butt και selfies).

Πρέπει να ξέρουμε ότι η διαμόρφωση του σώματος έχει ξεκινήσει από χρόνια με την λιποαναρρόφηση αλλά σήμερα ξέρουμε ότι και το πίσω μέρος του σώματος έχει την ίδια σημασία όπως και το μπροστινό.

Η σχολή του Miami πήρε ιδέες από την βραζιλιάνικη σχολή και επέκτεινε τον σχεδιασμό του πίσω μέρους του σώματος. Ανέλυσε το πίσω μέρος του σώματος που έχουν ένδειξη για λιποαναρρόφηση και τα σημεία που χρειάζονται μεταφορά του λίπους  όπως είναι οι γλουτοί.

Βέβαια η τάση οδήγησε αρχικά σε μεγάλους αντιαισθητικούς γλουτούς (Kardashian) αλλά σήμερα μπορούμε να πούμε ότι το Brazilian butt lift (bbl) δίνει αρμονικά αποτελέσματα σε επιλεγμένους υποψηφίους.

Η λογική στηρίζεται στην μεταβολή του σώματος αφαιρώντας λίπος από κοιλιά, μηρούς, πλάτη μεταβάλλοντας το σώμα από αχλάδι και μήλο σε ένα σώμα με γλουτούς στρογγυλούς και νεανικούς  με καμπύλη τελικού S στην πλάτη.

      Ανόρθωση γλουτών bbl επέμβαση

Η διαδικασία είναι αυτής της λιποαναρρόφησης σε επιλεγμένα σημεία και ειδική μεταφορά του λίπους στους γλουτούς. Η ποσότητα του λίπους αλλά και τα σημεία τοποθέτησης  επιλέγεται από τον πλαστικό χειρουργό ανάλογα με τις ανάγκες και την αισθητική του γιατρού και της ασθενούς.

                     Ανόρθωση γλουτών bbl ανάρρωση

Η ανάρρωση είναι όπως αυτής της λιποαναρρόφησης αλλά η γυναίκα πρέπει να κοιμάται στο πλάι για 10-15 ημέρες.

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο τις βασικές αρχές της επέμβασης από τον Νώντα Καποσίτα και φωτογραφίες αυξητικής και ανόρθωσης γλουτών από το αρχείο του Κου Καποσίτα στο site του:
https://www.kapositas.gr/

κ

 

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις