ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

500.000 μάσκες και εφημερίδες στα σούπερ μάρκετ

500.000 μάσκες και εφημερίδες στα σούπερ μάρκετ
Newsroom

Newsroom

Τα σούπερ μάρκετ θα παραλάβουν από την Πέμπτη 500.000 μάσκες για τους καταναλωτές, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην εκπομπή «Δέκα» της ΕΡΤ, ανακοίνωσε πως το πρόβλημα με τα αντισηπτικά και τις μάσκες θα λυθεί άμεσα, καθώς την Πέμπτη θα παραλάβουν μισό εκατομμύριο μάσκες, ενώ από την Παρασκευή ξεκινά η κατασκευή αντισηπτικών σε βιομηχανίες.

«Το πρόβλημα με την ζήτηση είναι παγκόσμιο. Μόνο οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ παρέλαβαν 500.000 αντισηπτικά, μπουκαλάκια και μαντηλάκια. Αν προσθέσουμε και αυτά που φτιάχνουν στα χιλιάδες φαρμακεία που έχουμε και τις βιομηχανίες καλλυντικών που θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή να παράγουν αντισηπτικά, θα φθάσουμε στις 800.000 – 900.000. Επίσης, την Πέμπτη, τα σούπερ μάρκετ θα παραλάβουν 500.000 μάσκες», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως πλέον τα σούπερ μάρκετ θα πουλούν και εφημερίδες.

«Οι αλυσίδες είναι σε επικοινωνία με το πρακτορείο. Οι Κυριακάτικες εφημερίδες, επειδή αυτή την εβδομάδα δεν θα ανοίξουν τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή, θα πωλούνται υποχρεωτικά σε όλα τα μίνι μάρκετ. Τα σούπερ μάρκετ θα πουλάνε εφημερίδες και περιοδικά από την Δευτέρα έως και το Σάββατο», σημείωσε.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις