Το αγαπώ αυτό το μαγαζί και όσοι το γνωρίζουν το αγαπάνε. Ως η μόνη Δημοσιογράφος Γαστρονομίας στην πόλη όμως νομίζω πως η γνώμη μου σε ότι έχει να κάνει με το φαγητό και το γλυκό βαραίνει περισσότερο, λόγω γνώσης και εμπειρίας!
Οι πρώτες ύλες τους, οι συνταγές τους, οι τεχνικές τους άλλοτε άριστες και άλλοτε καλές και ταυτόχρονα συνεχώς εξελισσόμενες, η φαντασία τους και η όρεξη τους να σας κάνουν να τους “ερωτευτείτε” με τις γεύσεις και τις προτάσεις τους, κάνουν την διαφορά, μαζί με άλλους μικρότερους και μεγαλύτερους παράγοντες που σκοπίμως δεν αναφέρω.
Φτάνω συχνά στο Cuore Amabile στην Ερμού 223 μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Ογλ, για να γευτώ τις συνταγές τους, όμως σχεδόν καθημερινά φτάνω για την χειροποίητη σοκολάτα τους.
Μαύρη, γάλακτος και λευκή! Πριν ακόμα πιεις, πριν ακόμα δοκιμάσεις, φτάνοντας την κούπα στα χείλη σου θα νιώσεις στην υφή της διαφορά της χειροποιήτης σοκολάτας από όποια άλλη έχεις δοκιμάσει…
Παχύρευστη και…θελκτική!!! Σχεδόν σε φλερτάρει και εσύ δεν μπορείς να αντισταθείς!
Γεύση γεμάτη, που πραγματικά δημιουργεί τρομερές εκρήξεις στον ουρανίσκο σου!
Είναι εκτός από θελκτική και εθιστική, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησα!
Για το απόλυτο, συνδύασε την με τα μαγικά κρουασάν βουτύρου που δημιουργούν με πολύ αγάπη και θέλοντας να κάνουν έντονη την διαφορά με τα κοινά βουτύρου του εμπορίου!
Καλή σας απόλαυση!