ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο μάγος του σιροπιαστού ήρθε στον Βόλο και στο Farine- Δες τι έφτιαξε!

Ο μάγος του σιροπιαστού ήρθε στον Βόλο και στο Farine- Δες τι έφτιαξε!

Newsroom

Το Farine δεν είναι τυχαία αυτό που είναι! Δεν ήρθε και έσκασε ως πυροτέχνημα και λίγο μετά έχασε την λάμψη του. Ήρθε αποφασισμένο για να μείνει και ν αποτελεί την πρώτη σας επιλογή και γι αυτό δεν έκανε στιγμή εκπτώσεις στην ποιότητα ή στις επενδύσεις!

Διαθέτει ένα από τα πιο εξοπλισμένα και ίσως το πιο εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο της Θεσσαλίας, δεν διαπραγματεύεται την ποιότητα των υλικών και δεν κάνουν εκπτώσεις ούτε στην ποσότητα αυτών!

Θέλουν το καλύτερο για εσάς και το πετυχαίνουν και όσο εσείς τους στήριζετε και τους αγαπάτε, τόσο αυτοί επενδύουν για να σας δώσουν το κάτι παραπάνω!

Σςςς θα σου πω κάτι, αλλά μεταξύ μας, έρχονται μεγάλες εκπλήξεις, μοναδικές και συνερπαστικές….. δεν μπορώ να πω κάτι άλλο!

Θα σου πω μόνο να τρέξεις να δοκιμάσεις τα παραδοσιακά, αλλά και τα ατομικά σιροπιαστά τους, που είναι πραγματικά ότι καλύτερο μπορεί να δοκιμάσει κανείς αυτή την στιγμή στην πόλη!

Η ιδιοκτησία του Farine, έφερε στον Βόλο τον καλύτερο του είδους, τον μάγο του σιροπιαστού, Νίκο Χανσαρίδη, ο οποίος δημιούργησε μοναδικούς κωδικούς γλυκών για όλους εμάς, ενώ ταυτόχρονα εκπαίδευσε το προσωπικό, ώστε καθημερινά να τρώμε ότι πιο καλό και νόστιμο μπορεί να γευτεί κανείς στην πόλη μας και ειδικά στο είδος του σιροπιαστού!

Μάλιστα ο κ.Χανσαρίδης, δεν ήρθε και έφυγε, αλλά θα έρθει ξανά και ξανά αφού ήδη γίνεται ένας χαμός στο Farine και έτσι η ιδιοκτησία θέλει να σας δώσει και άλλες και άλλες και άλλες γεύσεις, για να μη βαριέστε και για αν ζείτε την απόλυτη εμπειρία!

Εσύ δοκίμασες τα σιροπιαστά του Farine;

Αν όχι, δεν ξέρεις τι χάνεις….είναι η πιο μοναδική εμπειρία της πόλης!

Αααα να μη ξεχάσω, έρχονται και σπίτι σας μ ένα τηλέφωνο!

2421076721 και έφτασαν!

Για πάρε μια γεύση:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις