ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To πιο νόστιμο ribeye με μια εκλεκτή λίστα κρασιών σας περιμένει στο Joy!

To πιο νόστιμο ribeye με μια εκλεκτή λίστα κρασιών σας περιμένει στο Joy!

Newsroom

To έχουμε πια καταλάβει. Το Joy φέτος κρατά στα χέρια του ένα μεγάλο κουτί με εκπλήξεις και κάθε τόσο μας αποκαλύπτει και από μία…έτσι για να μη βαριόμαστε!

Μα πως να βαρεθείς όμως ένα μαγαζί σαν το Joy, που σου προσφέρει εκτός από υψηλές υπηρεσίες υποδοχής και εξυπηρέτησης, τόσο μα τόσο προσεγμένα προϊόντα;

Από τον καφέ, την προσεχτικά φτιαγμένη μαγική λίστα των κοκτέιλ του με την υπογραφή του ταλαντούχου και έμπειρου Θανάση Μεταφτσή, μέχρι και τα υπέροχα πιάτα του Κώστα Πανάγου!

Πέρα απ όλα αυτά όμως η μαγική τοποθεσία του, σε συνδυασμό με το εύστοχο design που επέλεξε η επιχείρηση για το εσωτερικό της, δημιουργούν ένα ονειρικά πλασμένο σκηνικό, που σε ταξιδεύει σε μέρη μακρινά και τόσο μα τόσο μαγικά και ειδυλλιακά. Ξεχνάς που είσαι…θαρρείς πως είσαι σε κάποιο από τα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου!

Το μενού του, το έχετε ήδη αγαπήσει και αυτό φαίνεται στις κρατήσεις σας, αλλά και στο γεγονός ότι πια στο Joy, οι Βολιώτες επιλέγουν να φάνε όλες τις ώρες της ημέρας, είτε ξεκινώντας μ ένα καλό πρωινό ή brunch, είτε καταλήγοντας να τρώνε εκεί το βραδινό τους μαζί με κοκτέιλ ή κρασάκι, πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους!

Κάπως έτσι η επιχείρηση προχωρά στην προσθήκη και νέων προϊόντων all day επιλογών, αλλά και πιο premium!

Ήμουν από τους τυχερούς, που δοκίμασα από τους πρώτους το rebeye τους!

Θέε μου τι απόλαυση…..αν δε, δεν έχεις φάει ποτέ, πρέπει να το δοκιμάσεις στο Joy, γιατί εκεί θα το βρεις στην καλύτερη εκδοχή της πόλης, συνοδεύοντας το με το αγαπημένο σου κρασί, είτε από την λίστα που ήδη υπάρχει και αγαπάς να επιλέγεις, είτε από τη νέα λίστα κρασιών που έφτιαξαν ειδικά γι αυτούς που αγαπούν το καλό κρασί και ψάχνουν πάντα το διαφορετικό!

Θα μοιραστώ μαζί σας, φωτογραφικό υλικό από τις πολλές δοκιμές που έγιναν στο κατάστημα, μέχρι να φτάσουν στο τέλειο αποτέλεσμα!

Σε αυτές, θα δείτε και άλλα νέα πιάτα που μόλις εισχώρησαν στο μενού του Joy!

Καλή σας απόλαυση και μη ξεχνάτε…Joy is the choice!

Kρατήσεις: 6944 332397

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις