ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To πιο νόστιμο ζευγάρι της πόλης, ετοιμάζει για εσάς τα καλύτερα- Θα τους λατρέψετε!

To πιο νόστιμο ζευγάρι της πόλης, ετοιμάζει για εσάς τα καλύτερα- Θα τους λατρέψετε!

Newsroom

Είναι η Βιργινία και ο Νίκος!

Η Βιργινία αγαπά πολύ την επιχείρηση τους, φροντίζει να είναι όλα όμορφα, καθαρά και αρμονικά….φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια, όπως ακριβώς ξέρουμε όλες οι γυναίκες να κάνουμε!

Με χαμόγελο και πολύ αγάπη, βλέποντας στα μάτια σας τους δικούς της ανθρώπους θα σας εξυπηρετήσει και θα σας περιποιηθεί με τρόπο που θα σας σκλαβώσει!

Ο Νίκος…ο Νίκος έχει ταλέντο στη κουζίνα και στα υλικά. Υλικά που αποθεώνει γνωρίζοντας καλά να τα χρησιμοποιεί, να τα δένει, να τα συνθέτει, να τα “πειράζει” και στο τέλος να δημιουργεί μαγικές συνταγές που μας κάνουν να τρώμε…και τη τελευταία μας μπουκιά!

Ψητά της ώρας, μαγειρευτά, πίτσα, χειροποίητες πίτες και τόσα άλλα καλούδια, σας περιμένουν για να τα δοκιμάσετε…Κάπως Αλλιώς, φτιαγμένα σπιτικά, φτιαγμένα με την αγάπη που μαγειρεύει μια “μαμά” αλλά με το ταλέντο και τα μυστικά που ένας καλός και έμπειρος σεφ γνωρίζει!

Απολαύστε τα φαγητό σας στον όμορφο χώρο τους και πιστέψτε με, θα ξετρελαθείτεεεεεεεεεε από τις νοστιμιές τους αλλά και στο τέλος….από τα μοναδικά χειροποίητα γλυκά τους και τις εκπληκτικές τιμές τους!

Καλή σας απόλαυση και καλή σας όρεξη και να ξέρετε, το Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια, είναι εθιστικό και γίνεται το στέκι όλων όσων το γνωρίσουν!

Θα τους βρεις στα Άνω Λεχώνια, στο Πλάτανο στρίβοντας για Άγιο Αθανάσιο!

Τηλέφωνο: 
2428 301325

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις