ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To καλοκαίρι η παραλία είναι must, το Pleasures όμως επιλογή! (ΦΩΤΟ)

To καλοκαίρι η παραλία είναι must, το Pleasures όμως επιλογή! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια πανέμορφη πόλη, με σήμα κατατεθέν της την τεράστια και εντυπωσιακή παραλία της!

Είναι το πρώτο μέρος που θα θελήσει να επισκεφθεί ένας τουρίστας στην πόλη μας και το πρώτο μέρος που σκεφτόμαστε εμείς, όταν ζοριζόμαστε….εκεί βρίσκουμε την γαλήνη μας, την ηρεμία μας κοιτάζοντας το καταγάλανο της θάλασσας και βλέποντας την θετική πλευρά της ζωής!

Ναι η παραλία είναι must το καλοκαίρι, όμως και τον χειμώνα έχει την ομορφιά της….

Και αν η παραλία μας είναι must, τότε το Pleasures Cafe, είναι η επιλογή μας!

Και είναι η επιλογή μας, γιατί όταν βγαίνουμε για να χαλαρώσουμε, δεν θέλουμε τίποτα να πάει λάθος. Θέλουμε να είναι όλα τέλεια και αν όχι τέλεια, ν αγγίζουν τα όρια της τελειότητας!

Είμαστε ήδη κουρασμένοι απ όλα αυτά που ζούμε για ν ανεχτούμε την παραμικρή μετριότητα σε ότι άλλο…

Γι αυτό σας λέω….το Pleasures είναι επιλογή!

Μπορείς να επιλέξεις να κάτσεις από την μέσα πλευρά , όπου πραγματικά θα ξεχάσεις ότι είναι καλοκαίρι, αφού η επιχείρηση έχει φροντίσει για καλό κλιματισμό, που θα σου χαρίσει μια όαση δροσιάς για να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο τον καφέ σου, το ποτό σου ή το φαγητό σου….

Εγώ πάλι επιλέγω τα τραπέζια που είναι κοντά στην θάλασσα, άλλωστε και εκεί φτάνει ο κλιματισμός, αλλά ταυτόχρονα ειδικά πέφτοντας ο ήλιος, νιώθεις και αυτό το ωραίο δροσερό….αλατισμένο από την θάλασσα αεράκι!

Η ματιά σου μπορεί να ταξιδέψει όσο μακριά θες, στο απέραντο γαλάζιο. Στα ταξίδια σου, θα συμβάλλουν τα μαγικά κοκτέιλ τους, που πραγματικά δεν μας απογοήτευσαν ποτέ!!!!!!!!!!

Σπάνιο πράγμα πια να πίνεις κάθε φορά το ίδιο κοκτέιλ, κάθε φορά το ίδιο πετυχημένο….χωρίς αυξομειώσεις στην απόδοση του barman!

Βέβαια προσωπικά φέτος, επιλέγω το Pleasures πέρα από το κοκτέιλ του, σχεδόν καθημερινά, τα μεσημέρια μου για το διάλειμμα μου από την δουλειά, παρέα με μια κρύα μπύρα και ένα από τ αγαπημένα μου πιάτα, αλλά και τα βράδια για ποτάκι, τσιμπολόγημα και κουβεντούλα!!!!!

Το νέο τους μενού, ασυναγώνιστο…..δεν έχεις λόγο να πας σε κάποιο εστιατόριο, δεν βρίσκεις λόγο να σηκωθείς από εκεί και να πας για φαγητό κάπου άλλου, αφού το μενού τους καλύπτει όλες μας τις απαιτήσεις και οι γεύσεις τους, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Για ακόμα μια χρόνια το Pleasures ανταγωνίστηκε τον ίδιο του τον εαυτό, καταφέρνοντας να το βρίσκουμε φέτος στην καλύτερη εκδοχή του!

Παραλία και ξανά παραλία, Pleasures και μόνο Pleasures!

Και σε παρακαλώ….μη φύγετε με άδειο στομάχι, γιατί θα σας χαρίσουν εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε!

Θα με θυμηθείτε….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις