ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To βολιώτικο σπίτι που κάνει θραύση στο airbnb έχει πλέον και προσωπικό σεφ!

To βολιώτικο σπίτι που κάνει θραύση στο airbnb έχει πλέον και προσωπικό σεφ!

Newsroom

Μeni Sweet Home, το πιο διάσημο και πολυσυζητημένο σπίτι της πόλης!

Το σπίτι που αρκετοί Βολιώτες επέλεξαν να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους, το σπίτι που βγήκαν πολλές Βολιώτισσες νυφούλες από εκεί, αλλά και το σπίτι που πολλοί έκλεισαν για να κάνουν πρόταση γάμου ή για να φιλοξενήσουν τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα!

To σπίτι που αποτελεί πρώτη επιλογή όσων επιθυμούν να περάσουν λίγες μέρες στον Βόλο κάνοντας τις διακοπές τους ή που επιλέγουμε εμείς για αν χαρίσουμε όμορφη, άνετη και 5στερη φιλοξενία στ αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ένα σπίτι προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, ένα “κουκλόσπιτο” όπως το αποκαλούν πολλοί….

Με υπέροχη διακόσμηση, μοναδικούς οικοδεσπότες που θα είναι εκεί όποτε τους χρειαστείς για να σου λύσουν οποιοδήποτε θέμα ή για να σε πληροφορήσουν για οτιδήποτε και το κυριότερο, ένα σπίτι φουλ εξοπλισμένο!!!

Αφήνει τους πάντες ικανοποιημένους 100%….

Για τους ιδιοκτήτες η φιλοξενία, δεν είναι μια πηγή εσόδων, δεν είναι μια δουλειά, είναι τρόπος ζωής. Είναι η πηγή της χαράς τους, είναι ένας τρόπος να νιώσουν ότι προσφέρουν, να δουν τα χαμόγελα σου και να χαμογελάσουν και αυτοί και γι αυτό προσθέτουν στο σπίτι τους με μεράκι και αγάπη μονίμως υπηεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες μας και τους κάνουν ασυναγώνιστους!

Chef at home λοιπόν για το Meni Sweet Home!!!

Αμέ, ναι!

Πλέον στη διαμονή σας, είτε για διακοπές, είτε για μια σημαντική ανακοίνωση όπως η πρόταση γάμου, είτε για να φιλοξενήσετε φίλους και συνεργάτες, μπορείτε ν απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Επιλέγετε από τον κατάλογο και σας σερβίρονται τα πιο νόστιμα πιάτα, την ημέρα και την ώρα που εσείς θέλετε και μάλιστα στη κουζίνα του Meni Sweet Home, μπροστα στα μάτια σας….!!!!

Είπαμε η διαμονή στο Meni Sweet Home είναι 5στερη!

Τι άλλο θέλετε;

Δεν είναι τέλειο;

Δείτε και τη σελίδα του chef: https://chef-at-home.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις