ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Tι θα γίνει το καλοκαίρι με τα μαγαζιά στο Boλονάκι;

Tι θα γίνει το καλοκαίρι με τα μαγαζιά στο Boλονάκι;

Newsroom

Με γοργούς ρυθμούς και ανυπόμονα προετοιμάζονται οι επαγγελματίες του Βολονάκι, της πιο γνωστής πιάτσας της πόλης για το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους σε λίγες μέρες από τώρα.

Το χτύπημα γι αυτούς ήταν διπλό, καθώς μη ξεχνάτε η συγκεκριμένη πιάτσα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως εποχική, γνωρίζοντας όλοι καλά πως μένουν κλειστοί για αρκετούς μήνες το καλοκαίρι, ενώ από την Άνοιξη και μετά η κίνηση “σπάει”!

Ταυτόχρονα πρόκειται για μια πιάτσα με ακριβά ενοίκια και μεγάλα έξοδα, ενώ ταυτόχρονα πρόκειται για έναν κλάδο που έτσι και αλλιώς, έχει ανελέητες υποχρεώσεις κάθε χρόνο, όπως χρήματα για τα τραπεζοκαθίσματα και πιστέψτε με, είναι πολλά, ΑΕΠΙ κλπ

Όμως πρόκειται και για επιχειρήσεις, που στηρίζουν πολύ την οικονομία της πόλης, δίνοντας στο σύνολο τους μεροκάματο σε δεκάδες οικογένειές της πόλης μας.

Στη πλειονότητά τους, υπέροχοι επαγγελματίες, με αντανακλαστικά και πάντα στη πρώτη γραμμή της μάχης.

Μιλήσαμε με κάποιους από αυτούς, οι οποίοι και σκέφτονται όσο είναι αυτό δυνατό να συμβεί, να κρατήσουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά και το καλοκαίρι!

Το θέμα βέβαια είναι αν με τις αλλαγές που φέρνει ο κορωνοϊός, θα μπορούν με τον κόσμο που τους επιτρέπεται να φιλοξενήσουν στον χώρο τους, να βγάλουν έστω τα έξοδα.

Ποιός ξέρει, αν τελικά μείνουν πιστοί σε αυτή τη σκέψη και όλα πάνε καλά με βάση την εποχή και τα δεδομένα, ίσως αλλάξει και η πάγια τακτική να κλείνουν τα καλοκαίρια.

Εμείς τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή τύχη, γιατί τους οφείλουμε πολλά, όπως όλοι σας και ας μη τον καταλαβαίνετε!

Καλή μας αντάμωση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις