ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Tην Παρασκευή, 2 Δεκέμβρη, το Ρε Μινόρε έχει γενέθλια και θα το κάψουμε!

Tην Παρασκευή, 2 Δεκέμβρη, το Ρε Μινόρε  έχει γενέθλια και θα το κάψουμε!

Newsroom

Το Ρε Μινόρε φέτος διανύει την 8η σεζόν του, με απόλυτη επιτυχία και ετοιμάζεται την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη να γιορτάσει μαζί με όλους εμάς τα γενέθλια του!

Το αγαπημένο μας Ρε Μινόρε, είναι κοντά μας φέτος τόσο κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, όσο και κάθε Κυριακή μεσημέρι, όμως κατάφερε να γίνει μονόδρομος στην διασκέδαση και τις Πέμπτες, αφού κάθε Πέμπτη βρίσκεις στον όμορφο και ζεστό τους χώρο, το έναν και μοναδικό Γιώργο Πάγκαλο!

Η μουσική του ομάδα, αποτελείται από μερικούς από τους πιο αγαπημένους μουσικούς της πόλης μας, που έχουν…διδακτορικό στην διασκέδαση και γι αυτό η πίστα τους δεν αδειάζει ποτέ!!

Ταυτόχρονα αναβαθμισμένη και η κουζίνα τους, στην οποία ξέρουμε πως έχετε αδυναμία!

Αν σκοπεύεις να κάνεις γιορτές στο Ρε Μινόρε, θα σου προτείνω να κλείσεις τραπέζι από τώρα, γιατί έμαθα πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις!

Όπως και να έχει την Παρασκευή, τα λέμε εκεί, στην Αγία Παρασκευή, να γιορτάσουμε μαζί τους τα γενέθλια τους και να τους δώσουμε τις πιο θερμές ευχές μας, άλλωστε αυτός είναι ο μοναδικός δικός μας τρόπος να τους δείξουμε έμπρακτα την εκτίμηση μας και να τους πούμε το “ευχαριστώ μας” για την ευγένεια, την αγάπη, τον σεβασμό και την φιλοξενία που μας δείχνουν τόσα χρόνια τώρα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις