ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Robata: Eπιτέλους Japanese Pub στον Βόλο- Δες πότε ανοίγει!

Robata: Eπιτέλους  Japanese Pub στον Βόλο- Δες πότε ανοίγει!

Newsroom

Aπό την ημέρα που σας έγραψα ότι ανοίγει στον Βόλο Japanese Pub, δέχομαι σχεδόν καθημερινά μηνύματα ανυπομονησίας, ενώ σχεδόν κάθε μέρα επίσης, θα με σταματήσετε στον δρόμο για να με ρωτήσετε πότε επιτέλους θα ανοίξει…

Ο αγαπημένος μας chef Στάθης Παγκουρέλιας είναι καθ όλα έτοιμος και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρώτη Japanese Pub της πόλης μας!

Σε σχέση με το τι θα ζήσουμε εκεί, στην Κουμουνδούρου, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ιάσονος, ο Στάθης μας έχει δώσει έτσι και αλλιώς μια γεύση, αφού σε πολλά από τα μενού που έχει στήσει στην πόλη μας, μας έδινε επιλογές από ιαπωνική κουζίνα.

Δεν είναι στοίχημα αν ο Στάθης θα καταφέρει να κερδίσει την γεύση μας, αυτό είναι το δεδομένο. Το στοίχημα είναι, πόσο εύκολα θα καταφέρουμε να διαλέξουμε τα yakitori μας από τον δίσκο επίδειξης….νομίζω πως απλά, θα ζητάμε όλο τον δίσκο!

Δεν θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες, άλλωστε μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και εμείς θα σας μεταφέρουμε πολλές εικόνες ανοίγοντας….

Να θυμάστε μόνο, ότι στα εξωτερικά τραπέζια του μαγαζιού, θα μπορείτε να ζήσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, αφού η διαδραστικότητα και η δική σας συνεισφορά στο τελικό αποτέλεσμα, θα έχει μεγάλη σημασία!

Γιατί μπορούμε να γίνουμε και εμείς λίγο….σεφ βάζοντας την τελική πινελιά στο φαγητό μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις